Domotica

Win kaarten voor Domotica & Slim Wonen en maak kans op een en iPad2

Op 23 en 24 november wordt de 6e editie van de beurs Domotica & Slim Wonen georganiseerd. In het Evoluon te Eindhoven geven 130 exposanten een compleet beeld van de mogelijkheden, nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van Domotica & Slim Wonen.

Op de beurs kunt u in een dag ontdekken hoe domotica uw kwaliteit van wonen, werken en leven kan verbeteren. Onder de exposanten zijn zowel leveranciers van diverse producten als adviseurs en installateurs. De belangrijkste thema’s op deze beurs zijn: Communicatie, Zorg & Alarmeren, Veiligheid, Entertainment & AV, Comfort, Verwarmen & Koelen, Telemedicine, Energiemanagement, Infrastructuur en Netwerken.

Gratis kaarten en maak kans op een iPad2

Bouw & Wonen geeft aan de eerste vijf personen die een mail sturen naar wedstrijd@bouwenwonen.net twee gratis toegangskaarten weg ter waarde van €35,=. De volgende gegevens hebben wij daarvoor van u nodig: Naam, leeftijd, M/V en uw e-mail adres.
Daarnaast wordt in samenwerking met Alpha-X domotica een iPad2 verloot onder de bezoekers van hun beursstand (2.13) - www.alpha-x-domotica.nl

Beurs Domotica & Slim Wonen
Woensdag 23 en donderdag 24 november van 10:00 tot 17:00
In het Evoluon te Eindhoven
Beursbezoek is inclusief koffie, thee, frisdranken en lunch
www.beursdomoticaenslimwonen.nl