Voordelen van online printers voor gepersonaliseerde fotoproducten

27 november 2018 Bron: Bouw & Wonen
Voordelen van online printers voor gepersonaliseerde fotoproducten
Tegenwoordig is het makkelijker dan ooit om foto's van allerlei gelegenheden te nemen. Smartphones hebben goede camera´s waarmee je prachtige foto’s van bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes, vakanties en familiebijeenkomsten kunt nemen. Alleen, wat kun je na het nemen doen met al die foto’s? Hoe zorg je dat ze niet alleen op een telefoon blijven staan, maar dat je er dagelijks van kunt genieten? Een online printer zoals www.drukzo.be kan je helpen om van je favoriete foto’s een bijzonder product te laten maken.

Originele foto producten

Online printers bieden allerlei mogelijkheden om foto producten af te drukken. Van foto’s op aparte ondergronden zoals aluminium en hout tot prachtige fotoalbums, het is allemaal mogelijk. Al deze producten zorgen voor een persoonlijke touch in het interieur. De wand geef je snel een gepersonaliseerde look met bijvoorbeeld een gezinsfoto of een vakantiefoto op een speciale ondergrond zoals hout, plexiglas of forex of een fotoposter. Als je ook tijdens een kopje koffie wilt genieten van je favoriete foto’s kun je denken aan bijvoorbeeld gepersonaliseerde mokken. En om je boekenkast te decoreren, zijn gepersonaliseerde hardcoverboeken met foto’s van een leuk feest, een trouwerij of een vakantie zeer geschikt.

Eenvoudig foto’s afdrukken

Het laten afdrukken van foto producten bij online printers is zeer makkelijk en biedt vele voordelen. Je kunt namelijk zelf alle details kiezen om het product te ontvangen dat aansluit bij wat jij zoekt. Als je kiest voor een hardcoverboek voor bijvoorbeeld je vakantiefoto’s selecteer je eerst de maat van het boek dat je wilt ontvangen. Vervolgens kun je zelf het aantal pagina´s van het binnenwerk, de dikte van het papier, de afwerking van de kaft en natuurlijk de oplage kiezen. Mocht je bijvoorbeeld je reispartner een boek cadeau willen doen, is dit dus mogelijk. Ook bij de foto producten zoals een canvasfotodoek of een foto op plexiglas kun je zelf de maat aangeven. Zo kun je zowel een staand, als liggend of vierkant foto product ontvangen. Mocht je tegen problemen aanlopen tijdens het bestellen, zit de klantenservice van een online drukker natuurlijk voor je klaar om je verder te helpen. En om te zorgen dat je een product ontvangt naar jouw wensen zoals je het je had voorgesteld.

gepersonaliseerde fotoproducten

Voordelen van online printers

Naast dat je een geheel gepersonaliseerd product ontvangt, bieden online printers nog meer voordelen. Je kunt namelijk vaak zelf de levertijd van het product kiezen. Diverse sites bieden verschillende opties zodat het product wordt geleverd volgens jouw vereisten. En, een niet onbelangrijk voordeel, vaak bespaar je geld door voor een online printer te kiezen. Veel websites bieden interessante prijzen voor producten die professioneel afgedrukt worden. Ook bespaar je jezelf tijd doordat je niet op zoek hoeft te gaan naar een fysieke printer in de winkelstraat; je kunt gewoon bestellen vanuit je luie stoel.

Rest je alleen nog om je favoriete foto's te selecteren en het foto product te kiezen dat het beste in jouw interieur past!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo