Vastgoed

Volus schenkt klanten uniek stukje digitaal vastgoed in The Metaverse

Volus schenkt klanten uniek stukje digitaal vastgoed in The Metaverse
Projectontwikkelaar Volus uit Aalter zet haar eerste stappen in the metaverse. Al haar klanten bij project ‘The One’ in Blankenberge worden naast eigenaar van uniek kustvastgoed, ook eigenaar van een uniek stuk virtueel vastgoed in de vorm van een NFT. NFT staat voor ‘Non-Fungible Token’, en is een uniek en onvervalsbaar digitaal eigendomscertificaat. Elk appartement wordt binnen de collectie ‘THE ONE by Volus’ een aparte NFT die aan de toekomstige eigenaars geschonken wordt. “Wij geloven dat de kracht van dit bijzondere project aan de Belgische kust zich ook hoort te vertalen in een uniek stukje digitaal vastgoed.”

Volus is niet van plan de NFT’s afzonderlijk te verkopen, maar schenkt dit aan de toekomstige bewoners van de woningen. Aan deze NFT’s zijn naast een eigendomscerficitaat van virtueel vastgoed ook reële voordelen gekoppeld.

“Wij zien hier een meerwaarde in voor onze klanten. De NFT geeft toegang tot visualisaties op hoge resolutie die men kan gebruiken als achtergrond bij zoom-gesprekken, of op social media. Daarnaast krijgen de eigenaars het recht om vooraan in de rij te staan bij de commercialisatie bij een nieuw project van ons, of stellen wij een 3D model van het project ter beschikking dat men kan laten 3D-printen of waar men virtueel zou kunnen rondlopen.

Volus schenkt klanten uniek stukje digitaal vastgoed in The Metaverse
Er zijn nog een handvol appartementen te koop waarvan er deze zomer reeds bewoond kunnen worden.
Meer info over de beschikbaarheden op www.the-one.be