Vincent Van Peteghem opent Realty, de vastgoedbeurs in de Gare Maritime

  BE   20 september 2022 Bron: Talking Birds
Vincent Van Peteghem opent Realty, de vastgoedbeurs in de Gare Maritime
Vincent Van Peteghem, vicepremier en minister van FinanciŽn, heeft deze dinsdagochtend de Realty Summit geopend. Onder het thema: "Inspiring Cities : Breathing, Living, Working" brengt de beurs professionals uit de sector samen in de Gare Maritime. Tijdens het tweedaagse event kunnen ze deelnemen aan een twintigtal conferenties en nieuwe ontwikkelingen, op het gebied van fiscaliteit en technologie, ontdekken. Bezoekers van Realty krijgen de kans om van gedachten te wisselen met vakgenoten, prominenten uit de politieke, private en openbare sector, academici en deskundigen op het gebied van vastgoed, bouw en PropTech. Realty is het ideale platform om de uitdagingen en veranderingen in de sector te bespreken en innovatieve oplossingen en ideeŽn aan te dragen.

Unieke inhoud en ervaring

Realty biedt aan de hele sector en zijn partners de gelegenheid om samen te komen en toegang te krijgen tot een schat aan relevante informatie. Naast een vijftigtal beursstanden en een discussieruimte zijn er een twintigtal lezingen over de uitdagingen voor de sector, de actualiteit, mogelijke ontwikkelingen en inspirerende voorbeelden.

Er is bijzondere aandacht is besteed aan de bezoekerservaring. Ze kunnen gebruik maken van de Food Corner in de Gare Maritime, een Co-Living Room voor informele ontmoetingen en uitwisselingen, en een boekenwinkel met aandacht voor kunst en architectuur.Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo