Vastgoed

Realty Belgium 2020 in Knokke wordt geannuleerd

Realty Belgium 2020 in Knokke wordt geannuleerd
De 12e editie van Realty Belgium, dé vastgoedsummit voor de Belgische real estate sector die normaal op 17 en 18 september zou plaatsvinden in het casino en op het Albertstrand in Knokke-Heist wordt dit jaar niet georganiseerd.

De nooit eerder geziene situatie met betrekking tot het COVID-19 virus en de groeiende onzekerheid of Realty in september zou kunnen plaatsvinden deed Easyfairs België, organisator van Realty, beslissen om het vastgoedevent niet te laten doorgaan. Vorige week besliste het schepencollege van Knokke-Heist dat alle grote evenementen tot 31 augustus a.s. zullen geschrapt worden. Over evenementen in september, zoals Realty Belgium, wordt pas eind mei beslist.

De onzekerheid rond het al dan niet mogen doorgaan van Realty zorgt ervoor dat partners-exposanten geen definitieve beslissing nemen rond hun deelname en dat de ticketverkoop naar de real estate professionals niet kan opgestart worden.
De internationale vastgoedbeurs Mipim die normaal in Cannes in maart zou plaatsvinden, kondigde onlangs ook al een 2-daags networkingevent voor de sector in Parijs aan, eveneens in september. UPSI-BVS, de beroepsvereniging van de vastgoedsector, die al jarenlang vaste partner is van Realty, liet weten dat ze al haar evenementen voor 2020 annuleert.

Rekening houdend met al deze externe factoren, is Easyfairs België in 2020 niet in de mogelijkheid om een voldoende kwalitatief en hoogstaand event voor de Belgische real estate sector neer te zetten en werd er bijgevolg beslist om de editie van Realty en Immo Invest Days in september 2020 te annuleren.
Realty en Immo Invest Days willen hun partners en de real estate community bedanken voor het begrip en de support van de laatste weken.

Ook interessant