Badkamers

Villeroy & Boch dubbel bekroond met Red Dot Design Award

Zowel de vrijstaande badkuip als de wasbak met de innovatieve houten wandsteun uit de My Nature-lijn van Villeroy & Boch zijn op 4 juli bekroond met een ‘Red Dot Design Award’ in de categorie productdesign. De pure materialen, vriendelijke kleurnuances en subtiele decors van de lijn gaven de doorslag.
De internationale Red Dot Design Award mag zich tot de grootste en meest toonaangevende designcompetities ter wereld rekenen. Doorslaggevend in de competitie waren zowel de vorm als het materiaalgebruik van de twee My Nature-producten. De invloed van de natuur uit zich in de asymmetrische vorm van de wasbak, die doet denken aan de vorm van een blad. De innovatieve houten wandsteun zorgt ervoor dat de wasbak losstaand op een wasmeubel, maar ook direct aan de muur bevestigd kan worden. Het bad onderscheidt zich juist door haar symmetrische vorm en de verrassende mix van hout en acryl. De ruime inhoud van het bad en een verhoogd gedeelte voor het hoofd, garanderen ultiem badcomfort.

De producten uit de moderne premiumcollectie My Nature kenmerken zich door een sensuele lichtheid en natuurlijke dynamiek. De lijn brengt elementen uit de natuur in de badkamer en biedt een compleet sanitairconcept.