Versluys Groep lanceert The Hamptons in Cadzand

22 april 2021 Bron: Versluys Groep
Versluys Groep lanceert The Hamptons in Cadzand
The Hamptons
Met de lancering van het nieuwe residentiële project ‘The Hamptons’ vergroot Versluys Groep verder zijn residentiële aanwezigheid in het Nederlandse Cadzand-Bad. De voorbije jaren ontwikkelde Versluys in Cadzand reeds succesvol ‘de Blanke Top - The Residence’ als één van de meest prestigieuze projecten in de Benelux. Dit project met een totale verkoopprijs van meer dan 100 miljoen euro is ondertussen volledig uitverkocht.

Ook het project ‘Wielingen 15’ waar vorig jaar de verkoop gelanceerd werd, is ondertussen uitverkocht. Het nieuwe residentiële project ‘The Hamptons’ is gelegen op de centrale Boulevard de Wielingen op wandelafstand van strand en zee. Deze elegante residentie kijkt uit over een prachtig duingebied en omvat 50 appartementen verspreid over drie afzonderlijke gebouwen met een ondergronds parkeerniveau. Alle appartementen hebben een hoogstaande en kwalitatieve Versluys-Signature afwerkingsgraad.

Nederland wordt voor Versluys Groep een belangrijke markt

“ Met dit derde project op rij in Cadzand-Bad bevestigen wij ons succesverhaal op de Nederlandse vastgoedmarkt. Door de realisatie van het bijzonder exclusieve ‘de Blanke Top - The Residence’ hebben we zonder twijfel de Nederlandse luxe vastgoedmarkt wakker geschud. Met onze 113 jaar ervaring en referentielijst van meer dan 780 gerealiseerde projecten beschikken we dan ook over een enorme knowhow en vakkennis in luxevastgoed. Met de lancering van het project ‘The Hamptons’ bieden we een antwoord op de enorme vraag vanuit de Nederlandse markt naar hoogstaand en kwalitatief vastgoed aan zee. Ook voor de komende jaren blijven wij volop inzetten op nieuwe projecten in Nederland waarmee we onze ambitie onderstrepen om ook in deze markt een toonaangevende projectontwikkelaar te worden. Om dit doel te bereiken sluiten wij een samenwerking met een gevestigde Nederlandse vastgoedspeler in de toekomst niet uit. Een goede lokale expertise in combinatie met onze exclusieve projectvisie kunnen immers de ideale fundamenten zijn voor een goed partnership.”

Bart Versluys (CEO - Versluys Groep)


Versluys Groep lanceert The Hamptons in Cadzand
De Blanke Top - The Residence (Cadzand)


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo