Versluys Groep verkoopt Penthouse in Villa Maritza Oostende

  BE   10 februari 2021 Bron: Versluys Groep
Versluys Groep verkoopt Penthouse in Villa Maritza Oostende
Na meer dan 7 jaar van totale renovatie verkoopt Versluys Groep het prestigieus penthouse-duplex appartement in Villa Maritza. Villa Maritza gelegen op de zeedijk in Oostende dateert van 1885 en is een uniek overgebleven restant uit de prachtige Belle Epoque periode. Deze iconische en tot de verbeelding sprekende penthouse, gelegen op de bovenste twee verdiepingen, geniet een bijzonder hoogstaande afwerkingsgraad en is bereikbaar met een eigen privť lift via een afzonderlijke ingang. Momenteel ontvangen wij heel wat concrete interesse voor deze historische penthouse met een grote belangstelling zowel vanuit binnen- als buitenland.

Versluys heeft Villa Maritza in 2013 gekocht en heeft de voorbije jaren kosten noch moeite gespaard om deze unieke landmark volledig te renoveren en terug de grandeur te geven die het verdient. De kelderverdieping en gelijkvloers in Villa Maritza blijven eigendom van Versluys Groep die de komende maanden zijn toekomstplannen hiervoor zal kenbaar maken.

Bart Versluys (CEO - Versluys Groep)
ďIk heb altijd al een brede interesse gehad in historische gebouwen en koesterde zelfs als jonge twintiger reeds de droom om Villa Maritza ooit te kunnen renoveren. Ik was dan ook bijzonder opgetogen 8 jaar geleden toen ik dit historische pand kon aankopen. Nu ben ik vooral trots dat we van Villa Maritza, na een jarenlange intensieve renovatie, terug het meest gerespecteerde en prestigieuze gebouw van Oostende hebben gemaakt. Elke Oostendenaar kan nu terug fier zijn op dit uniek stukje erfgoed. Tevens wil ik met deze renovatie het signaal geven aan alle Oostendenaars dat bouwpromotoren die zichzelf respecteren ook respect kunnen tonen voor het verleden. Dat we nu deze exclusieve penthouse te koop aanbieden is een Ďa-once-in-a-lifetime-opportunityĒ en vooral de kroon op het werk van vele jaren hard werk. Deze unieke penthouse bevindt zich in een hogere prijsklasse, maar de nieuwe eigenaar beschikt dan wel over de meest authentieke en exclusieve Belle Epoque penthouse van de Belgische kust.Ē


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo