Ventilatie

Ventilatietechnologie van Renson sleept VSK Award in de wacht

De SmartStream van BUVA rationele bouwproducten BV, al jaren trouwe partner van RENSON® op het vlak van ventilatie in Nederland, werd deze week uitgeroepen tot laureaat in de Categorie Lucht van de VSK-Awards, uitgereikt ter gelegenheid van de VSK-beurs voor de installatiebranche in Utrecht (Nederland). Deze nieuwe mechanische afvoerbox van het Vital Air System Smart van BUVA steunt op de revolutionaire technologie van RENSON® voor de afvoer van vervuilde lucht in woningen. RENSON® stelt zijn Healthbox® II afvoerventilator en het nieuwe ventilatiesysteem C+®EVO II aan het grote publiek voor tijdens Batibouw.

Het innovatieve woonhuisventilatiesysteem van RENSON® combineert de continue toevoer van verse lucht in de droge leefruimtes via zelfregelende ventilatieroosters met de mechanische afvoer van vervuilde lucht in zowel de vochtige ruimtes als de slaapkamers via de nieuwe centrale afvoerventilator Healthbox® II.

Dynamische CO2- en vochtsensoren meten 24 uur per dag de afvoerlucht uit zowel de slaapkamers als de vochtige ruimtes en passen zo op een intelligente manier het ventilatieniveau aan. Met het unieke Smartzone-principe wordt automatisch meer geventileerd in die ruimtes, waar de bewoner zich bevindt. Dankzij de allereerste Touch-bediening voor een ventilatiesysteem voor woningen zorgt RENSON® ervoor dat ventilatie voor altijd een andere dimensie aanneemt en de gebruiker zich ervan bewust wordt, hoe een ventilatiesysteem de luchtkwaliteit in de woning verbetert.

De Healthbox® II regelt zichzelf volautomatisch in en is zelfkalibrerend. Dit vermijdt het risico op fouten bij de inregeling en zorgt voor een grote tijdwinst voor de installateur.

Met deze nieuwe woonhuisventilatie garandeert RENSON® de gebruiker een goed werkend systeem en een gezond en comfortabel binnenklimaat. En bovendien zorgt het systeem voor een E-peilverlaging tot 24 punten.

Ook interessant