Van welke producten maak je eyecatchers in je huis?

17 juli 2020 Bron: Bouw & Wonen
Van welke producten maak je eyecatchers in je huis?
Elk interieur/huis vraagt om eyecatchers. Dit zijn spullen die gelijk opvallen en die echt iets bijdragen aan de sfeer van een ruimte. Het kan gaan om een gekke vaas in de woonkamer of een leuk kastje van oma. Dit kan allemaal bijdragen aan het karakter van het huis. Maar met welke producten doe je dat eigenlijk? En hoe bepaal je dit dan?

Denk out of the box

Als je een beetje gevoel hebt voor mooie spullen en kleurcombinaties, dan ben je al een heel end als je een aantal eyecatchers wilt toevoegen aan je huis. Een belangrijke voorwaarde is dat je out of the box denkt. Denk niet gelijk bij spullen, oh dat is zo heftig! Of oh dat is gelijk zoveel! Probeer er juist open voor te staan dat iets er wat anders uitziet en bekijk rustig of het bij jouw huis kan passen. Je kunt ook op zoek gaan naar een webshop of winkel die aparte dingen verkoopt, dan weet je gelijk dat je in de juiste hoek aan het kijken bent.

Accessoires in de woonkamer

Als je voor eyecatchers in de woonkamer gaat kijken, dan kom je al snel op accessoires uit zoals vazen, schilderijen of kandelaars. En je hebt hier enorm veel keuze in! Ga voor gekke kleuren, vreemde vormen en dingen die je aandacht direct pakken.

Eyecatcher in de keuken

Als je een eyecatcher in de keuken zoekt, dan kun je dit vaak in mooie apparaten vinden. Als je van koken houdt is het heel fijn om hierin te investeren. Wat dacht je van een mooie mixer in een felle kleur? Of een koffiezetapparaat met een goed kleurtje of juist een klassieke uitstraling? Deze staan sowieso te shinen op je aanrecht.

De badkamer

De badkamer is vaak een nogal standaard ruimte, je ziet vaak niet veel variatie. Maar des te makkelijker het is om de badkamer met accessoires af te maken! Wat dacht je van mooi badgoed die opvallend van kleur is? Badgoed kopen wordt zo gelijk een stuk leuker! En waarom moet een badkamer altijd ‘voldoen’ aan het standaard? Je kunt ook een beeld in de badkamer zetten of een mooie spiegel ophangen. Denk er wel aan dat deze tegen vocht moeten kunnen.

Wedden dat je zo die eyecatchers gevonden hebt? Juist voor de ruimtes waar je het niet verwacht, zoals de badkamer, is het leuk om hiervoor op zoek te gaan.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo