Interieur

Maak uw woonkamer persoonlijk met deze tips!

Maak uw woonkamer persoonlijk met deze tips!
De woonkamer is een van de belangrijkste plekken in het huis: het is de plek waar u lekker kunt ontspannen na een werkdag. De functie van de woonkamer is veelzijdig en dat maakt het soms moeilijk om deze ruimte sfeervol in te richten. Toch is het belangrijk om dit wel te doen. Wij geven u tips en inspiratie voor het inrichten van de woonkamer met behulp van producten die gepersonaliseerd zijn met behulp van een laser machine.

Maak uw woonkamer persoonlijk met deze tips!De makkelijkste manier om de woonkamer naar uw hand te zetten zijn accessoires. Dit zijn doorgaans kleine artikelen, die soms ook heel praktisch kunnen zijn. Wij sommen wat producten voor u op die u kunt personaliseren!

Tip 1. De onderzetters

Laat uw foto’s stralen op tafel en decoreer uw woonkamer met gepersonaliseerde onderzetters met eigen foto, logo of tekst. Met uw gepersonaliseerde onderzetters geeft u uw tafel niet alleen een leuke uitstraling, maar beschermt u daarnaast ook uw tafel tegen vlekken. Een onderzetter hoeft overigens niet van kurk te zijn, ook houten, glazen en (lei)stenen onderzetters zijn trendy en te personaliseren!

Maak uw woonkamer persoonlijk met deze tips!

Tip 2. Gepersonaliseerde vaas

Stal uw planten en bloemen op een orginele manier uit met behulp van gepersonaliseerde potten en vazen. Geef uw potten en vazen een persoonlijk tintje door er een logo, tekst of figuurtjes op te laten graveren. Ook leuk en praktisch: gepersonaliseerde plantenborden.

Maak uw woonkamer persoonlijk met deze tips!

Tip 3. Wanddecoratie

Kleed uw interieur aan met wanddecoratie naar uw wens. Door gepersonaliseerde fotolijsten op te hangen kunt u al snel een geheel eigen, unieke en sfeervolle woonkamer inrichten. Wie wil dat nou niet? Maar ook gepersonaliseerde spiegels geven uw woonkamer een unieke en eigen inrichting. En wat te denken van muurstickers? Muurstickers zijn ideaal om uw interieur op een originele en creatieve manier wat meer pit te geven. Met muurstickers pimpt u binnen no time die ene saaie muur om tot een ware eyecatcher!

Maak uw woonkamer persoonlijk met deze tips!

Ook interessant