Domotica

Vakbeurs Domotica & Slim Wonen succesvol

De vijfde editie van de Beurs Domotica is geslaagd! Met 3400 deelnemers, 120 standhouders, verschillende presentaties bood Smart Homes een compleet programma op het gebied slimme technologische toepassingen en diensten voor de Woon-, Leef & Zorgomgeving.

De beurs wordt niet alleen steeds professioneler met prachtige stands maar ook meer en meer divers. De verschillende themapleinen op het gebied van slimme zorg, energie, onderwijs en innovatie zorgden voor een aangename afwisseling.

Winnaar Smart Homes Award 2010

Het project Deken Baekershof in Schijndel is de winnaar van de Smart Homes Award 2010. Tijdens de eerste beursdag presenteerde Huis & Erf het Slimme zorgproject aan de onafhankelijke jury. Samen met twee andere genomineerden; ‘Nieuwbouw Ruijschenbergh’ uit Gemert en ‘De Posten’ uit Enschede streden zij voor de derde editie van de Smart Homes Award. De jury verkoos het project in Schijndel boven de andere genomineerden omdat de behoeften van bewoners binnen het gehele proces centraal stonden.

Remco Klaasen, voorzitter van de jury: “In het gehele project is er gedacht vanuit de eindgebruiker van de voorbereiding tot en met de evaluatie. De oplossingen dragen bij aan de kwaliteit van wonen en leven van bewoners. Daarnaast is het gekozen systeem aanpasbaar voor eventuele extra toepassingen in de toekomst."

Lees verder op Architectenweb.nl