Vakantiewoningen CenterParcs Zandvoort in razend tempo uitverkocht

  NL   30 augustus 2019 Bron: Lapidus Holding
Vakantiewoningen CenterParcs Zandvoort in razend tempo uitverkocht
In mei 2018 startte Center Parcs met de verkoop van de 428 cottages en centrale faciliteiten op vakantiepark Zandvoort, tot op dat moment in handen van het Lapidus Holding van vastgoedbelegger Klaas Hummel. Met de verkoop is geld vrijgemaakt voor een grootschalige renovatie van het park en de faciliteiten. Voormalig eigenaar Klaas Hummel is tevreden over de verkopen: “Het is een fantastisch vakantiepark, dat door deze renovatie nog aantrekkelijker wordt, zowel voor huurders als investeerders. Daarom zijn de huisjes in korte tijd ook vrijwel volledig uitverkocht”. In Zandvoort zijn er totaal ruim 300 cottages aan particulieren verkocht. Daarnaast werd eind vorig jaar al bekend dat het hotel, de centrale voorzieningen en 120 vakantiewoningen op het park waren verkocht aan Zeeland Investment Beheer.

Gratis met Bouw & Wonen naar Second Home Expo

Op zoek naar een vakantiehuis in binnen- of buitenland?
Van 12 tot en met 13 februari 2022 vindt de beurs Second Home Expo in Flanders Expo in Gent plaats. Wil jij deze beurs namens Bouw & Wonen gratis bezoeken?

Je kunt hier jouw gratis inkomtickets downloaden

Volledige vernieuwing volop onderweg

In Park Zandvoort is het hotel inmiddels volledig vernieuwd, wordt de laatste hand gelegd aan een nieuwe wildwaterbaan en is de vernieuwing van de cottages in volle gang. “Dit gaat veel verder dan een renovatie. De cottages worden zowel van binnen als buiten volledig onder handen genomen, tot de dakpannen aan toe”, aldus Enrico de Koster van Groupe PVCP, waar Center Parcs onderdeel van uitmaakt. Nu de verkopen in Zandvoort vrijwel volledig zijn afgerond (er zijn alleen nog enkele 10-persoons ‘VIP’ cottages, van €550.000 te koop) richt De Koster zijn aandacht op cottages van Groupe PVCP op vakantiepark ‘De Eemhof’, waar de verkopen recent van start zijn gegaan. ‘Over aandacht hebben we wederom niet te klagen, in het eerste weekend werden er al 50 cottages verkocht. Het is een zeer compleet vakantiepark, op een centrale locatie dichtbij Amsterdam, dus de aandacht hiervoor verrast ons niet’. Hier wordt investeerders een geïndexeerd triple netto rendement van 4,75% geboden, voor een periode van 15 jaar.

Vakantiewoningen CenterParcs Zandvoort in razend tempo uitverkocht

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo