Center Parcs Port Zélande biedt nieuwe luxueuze cottages aan

  NL   15 november 2017 Bron: Bouw & Wonen
Center Parcs Port Zélande biedt nieuwe luxueuze cottages aan
Sinds de renovatie van het vakantiepark Port Zélande in 2017 is er meer luxe te vinden in de faciliteiten en afwerking van de cottages. Center Parcs heeft zowel de 2-, 4-, 6- als 8-persoons cottages compleet vernieuwd en biedt deze in drie categorieën aan: Comfort, Premium en VIP. Alle vakantiehuisjes zijn comfortabel en volledig ingericht, per categorie komen er een aantal extra’s bij die de cottage nog meer klasse en luxe geven. Naast het vernieuwen van de cottages heeft Center Parcs ook de aangeboden activiteiten uitgebreid en kunnen gezinnen nu meer samen ondernemen, zowel overdag als ‘s avonds. De renovatie zorgt voor meer comfort en luxe maar verliest het ‘samenzijn’ niet uit het oog.

Verkoop vakantiehuisjes leidde tot renovatie

Het aan het Grevelingenmeer gelegen vakantiepark Port Zélande in het Zuid-Hollandse Ouddorp was sinds 1998 in handen van de beleggingsmaatschappij Lapidus Holding van de Amsterdamse vastgoedondernemer Klaas Hummel. In 2016 heeft Hummel het vastgoed op het vakantiepark verkocht aan particulieren en andere investeerders. Bij de aankoopprijs was een bedrag inbegrepen dat gebruikt is om de woning te renoveren en te voorzien van luxe upgrades zoals regendouches en sauna’s. De particulieren die een vakantiehuisje hebben gekocht mogen hier echter niet ongelimiteerd zelf gebruik van maken. Als de particulieren tijd willen doorbrengen in een van de vakantiehuisjes, zullen zij dat regulier moeten boeken via Center Parcs.

Center Parcs Port Zélande biedt nieuwe luxueuze cottages aan

Luxe cottages in 360 graden online te bekijken

Een cottage is standaard voorzien van een volledig ingerichte keuken, comfortabel bed en fijne badkamer, Wi-Fi toegang, televisie en een privéterras met tuinmeubels. De Premium cottage biedt een tweede Flatscreen-TV en een koffiezetapparaat. In de VIP cottage is onder andere een sauna, regendouche en bubbelbad geplaatst. In elke cottage is daarnaast ook een open haard geplaatst. De schouwen zijn afgewerkt met 3D-natuursteenstrips en de plateaus met riverstones wat een robuuste maar luxe uitstraling geeft. Om een beter beeld te krijgen van de cottages staat op de website van Center Parcs Port Zélande een virtuele tour in 360° van de Premium cottage. Naast deze vernieuwde vakantiehuisjes biedt Center Parcs Port Zélande ook een aantal specials aan, namelijk de Kindercottage, Mindervaliden cottage, Lodgetenten en appartementen. Deze specials zijn aangepast voor bepaalde doelgroepen. De Kindercottage heeft bijvoorbeeld een speelkamer en speelhut met privéglijbaan waardoor deze cottage ideaal is voor een gezin met jonge kinderen. Daarnaast is de Mindervaliden cottage extra ruim opgezet en is daarom toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Ook deze specials zijn volledig gerenoveerd en bieden aan iedereen comfort en luxe.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo