Ultra Flat: extra vlakke douchebakken

9 september 2019 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Ultra Flat: extra vlakke douchebakken
Een perfecte badkamer zorgt voor rust, ongekend comfort en is bovendien veilig. Met de Ultra Flat extra vlakke douchebakken van Ideal Standard weet je zeker dat je met gemak en zonder gevaar onder de douche stapt. De douchebakken zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en perfect te combineren met andere producten van deze sanitairspecialist.

Extra vlakke douchebakken van acryl

Een extra vlakke douchebak uit de Ultra Flat collectie van Ideal Standard mag niet in de badkamer ontbreken. De douchebakken kenmerken zich door een lage instap van nog geen vijf centimeter, geometrische vormen en prachtige, minimalistische designs. Ze zijn gemaakt van acryl, een sterk materiaal dat zich eenvoudig laat onderhouden en bovendien zorgt voor een minder gladde ondergrond.

Ultra Flat: extra vlakke douchebakken

Een Ultra Flat douchebak voor elke badkamer

Binnen de Ultra Flat-collectie is een breed scala aan douchebakken beschikbaar. Hierdoor kan gehoor worden gegeven aan individuele wensen. In totaal bestaat de collectie uit drie basisvormen (rond, rechthoekig en een afgerond hoekmodel) en 21 verschillende afmetingen, variŽrend van 80 x 80 centimeter tot wel 180 x 90 centimeter. Omdat iedere badkamer anders is, komt in elke situatie een andere douchebak beter tot zijn recht. De ruimte kan op deze manier zo efficiŽnt mogelijk worden benut. Het hoekmodel is dť uitkomst voor een kleine badkamer en de rechthoekige uitvoeringen zorgen in grotere badkamers voor ruime bewegingsvrijheid en een bijzondere douche-ervaring. Omdat de douchebakken een lage instap hebben, zijn ze ook geschikt voor doucheruimtes voor mindervaliden. Op deze manier profiteert iedereen van comfort en veiligheid in de badkamer.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo