Tips bij het kiezen van een mooie, tijdloze parketvloer

Bron: Creon vloeren
Tips bij het kiezen van een mooie, tijdloze parketvloer
Het kan lastig zijn om een fraaie parketvloer te vinden. Als u op zoek bent naar een parketvloer, moet u namelijk rekening houden met heel wat zaken: onderhoud, uiterlijk, bouwkwaliteit, prijs etc. Met al die keuze van vandaag de dag is het verstandig u te beperken tot gerenommeerde merken. Zo ondervindt u van een hoogwaardige parketvloer ook echt heel veel voordelen.

Gemakkelijk onderhoud

Een parketvloer van echt hout is gemakkelijk in het onderhoud. Dat komt door de natuurlijke eigenschappen van dit materiaal. Hout is hygiŽnisch, en beschadigingen kunnen eenvoudig weggewerkt worden. Eerst even schoonmaken met een houtvriendelijk product, en vervolgens kunt u aan de slag met wat was of olie en een stevige doek. U hoeft dit enkel even kort in te masseren, en uw parketvloer glimt weer als nieuw!

Echt tijdloze vloeren

Dat betekent bovendien dat een massief houten parketvloer zeer lang mee kan gaan. U hoeft niet eerst te schuren voordat u onderhoud pleegt, waardoor de vloer vele jaren behouden kan blijven. Daarom is het ook mogelijk om een parketvloer zwevend te leggen. U kunt er op die manier namelijk voor kiezen om de gehele vloer mee te verhuizen. Dat gaat net zo gemakkelijk als het leggen. En een handig extra voordeeltje van zwevend leggen: u kunt zo moeiteloos een individuele plank vervangen als er onverhoopt toch een ernstige beschadiging optreedt.

De perfecte aansluiting bij uw interieur

Een parketvloer hoort mooi aan te sluiten bij uw interieur. Of u nu een klassieke of moderne inrichting heeft. Een parketvloer wordt geleverd in authentiek hout. Er is keuze uit diverse uitvoeringen en kleuren. Zo kunt u kiezen uit de volgende houtsoorten: grenen, notenhout, essen, merbau en teak. Ook kunt u een keuze maken uit 4 verschillende uitvoeringen, zoals natuur, rustiek of rustiek white wash en country.

Een mooie parketvloer hoeft niet duur te zijn

Belangrijk is om te weten dat een mooie parketvloer toch betaalbaar kan zijn. Creon gebruikt bijvoorbeeld een uniek bestelsysteem waarbij u zeer gemakkelijk via internet een vloer op maat kunt aanschaffen. Dat maakt het voor zowel u als Creon zelf snel en efficiŽnt - en dat ziet u goed terug in de prijs. Vaak hanteert het bedrijf zelfs de scherpste prijzen in de markt.
Daarbij heeft Creon niet alleen een jarenlange ervaring met het maken van vloeren, maar ook met het aanleggen ervan. Er is dus over alles nagedacht.
U kunt dus zorgeloos de perfecte kleur en uitstraling uitkiezen!


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo