Beveiliging

Rookmelders redden levens

Rookmelders redden levens
De Loxone Rookmelder Air
U heeft het vast al gehoord dat rookmelders vanaf 2020 verplicht zijn in elke woning in Vlaanderen. Rookmelders redden immers levens. Nog al te vaak horen we in het nieuws over slachtoffers door woningbranden. Haal snel de Loxone Rookmelder in huis en zorg voor een optimale veiligheid!

Intelligent en betrouwbaar apparaat

De Loxone Rookmelder Air detecteert zeer snel en accuraat de ontwikkeling van rook en slaat onmiddellijk alarm in geval van gevaar. Bovendien houdt deze rookmelder ook rekening met temperatuurschommelingen.

Rookmelders redden levensHet apparaat werkt volledig onafhankelijk en zal dus steeds blijven werken, ook als er sprake zou zijn van een stroomonderbreking. Voor dit toestel is de Loxone diagnosefunctionaliteit ook uiterst interessant. In tegenstelling tot een standaard rookmelder die om de zoveel tijd moet gecontroleerd worden op zijn werking, geeft de Loxone Rookmelder zelf fouten aan de bewoners door. Wanneer de batterijen bijna leeg zijn of er een storing wordt gedetecteerd in de werking, zal het Loxone systeem u steeds op de hoogte brengen. Slaap vanaf nu dus op uw beide oren.

Alarm in geval van nood

Wanneer de rookmelder gevaar registreert, reageert het intelligente gebouw onmiddellijk met een knipperende verlichting en een luide akoestische alarmtoon doorheen heel de woning. U zult dus altijd op de hoogte zijn van de noodsituatie, ook ‘s nachts. Bent u niet thuis en breekt er brand uit? Dan wordt u onmiddellijk geïnformeerd via de Loxone App.

Rookmelders redden levens

Het Loxone systeem waakt over uw veiligheid

Naast de Loxone Rookmelder, biedt het Loxone systeem nog op andere vlakken een optimale bescherming van de bewoners, het gebouw en de privacy. Een geavanceerde inbraakbeveiliging jaagt elke indringer snel op de vlucht en naast rookmelders staat de Watermelder Air ook in voor de bescherming van het gebouw. Bovendien werkt het Loxone systeem niet via de cloud, dus uw gegevens blijven ook daar waar ze thuis horen: in uw eigen gebouw.

Wilt u dit allemaal eens zelf in werking zien? Dan kan u steeds een kosteloze Experience Tour boeken in de demowoning van Loxone Benelux.

Ook interessant