Domotica

Loxone Touch Nightlight: een must-have in elke slaapkamer

Loxone Touch Nightlight: een must-have in elke slaapkamer
Loxone brengt een nieuw product uit: de Touch Nightlight. Maar laat u niet misleiden door de naam. Dit nieuwe product is meer dan alleen een nachtlampje. U kan ermee bedienen en het is een lichtwekker en alarm in één. Bovendien zorgt het voor aangename sfeerverlichting. Kortom: de must-have in uw slaapkamer.

“Morgenstond heeft goud in de mond”, een goede start van de dag is dus heel belangrijk. In plaats van het felle ‘tuut tuut tuut’, ontwaakt u vanaf nu met een langzaam toenemend licht. Zo bootst de Touch Nightlight bv. een zonsopgang na waardoor u de dag vol energie kan beginnen. Of wordt u toch liever gewekt met muziek? Alles kan! De Touch Nightlight voegt zich voor 100% in het Real Smart Home waardoor u naast de vijf geïntegreerde wektonen ook kunt kiezen voor een naadloos samenspel met de Loxone Music Server.

Loxone Touch Nightlight: een must-have in elke slaapkamer
Moet u ’s nachts soms naar het toilet? Of moet u er ’s nachts nog uit voor de kinderen? De Touch Nightlight van Loxone biedt u precies voldoende oriënteringslicht zodat u niet volledig wakker schrikt. Dit helpt ook op de kinderkamers bij het bestrijden van monsters. Dankzij het nachtlampje ziet uw kindje onmiddellijk dat alles in orde is en kan hij rustig terug in slaap dommelen.

Bovendien wordt de Loxone Touch Nightlight dankzij de geïntegreerde Touch Pure ook het mooiste bedieningselement in huis. Bedien met enkele eenvoudige klikken de verlichting, de muziek en de zonwering.

Maar dat is nog niet alles! De Touch Nightlight van Loxone is ook een slimme toevoeging aan uw alarmsysteem. Wanneer het alarm in werking treedt, dan zal de Touch Nightlight ook in actie schieten. Eerst neemt u een akoestische klik waar, dan volgt een alarmgeluid en ten slotte wordt u optisch gealarmeerd. Zo bent u ook in dromenland onmiddellijk verwittigd indien gevaar dreigt.

Ten slotte heeft de Touch Nightlight een geïntegreerde snooze-functie, toont de digitale display naast de tijd ook de buitentemperatuur, kan het personenalarm met een klik geactiveerd en gedeactiveerd worden en ziet het product er gewoon heel elegant uit.


Zoals alle andere componenten van Loxone, kan de Touch Nightlight heel eenvoudig geïnstalleerd worden. Voor meer informatie over deze componenten kunt u steeds een kijkje nemen op de website van Loxone. Wilt u de producten eens zelf beleven? Boek dan snel één van de gratis experience tours in de Loxone Benelux demowoning.

Loxone Touch Nightlight: een must-have in elke slaapkamer

Ook interessant