Domotica

De perfecte klimaatregeling in het Smart Home nu ook volautomatisch

De perfecte klimaatregeling in het Smart Home nu ook volautomatisch
Of je je nu moet concentreren op kantoor, optimaal wil genieten van je welverdiende nachtrust of je wil genieten van een verkwikkende of relaxerende douche in de ochtend of avond, de juiste temperatuur, vochtigheidsgraad en luchtkwaliteit zijn van vitaal belang op ons welbevinden.

Perfect automatische klimaatregeling

De nieuwe Ruimteklimaat Sensor registreert in het Loxone Smart Home alles over de temperatuur, vochtigheidsgraad en CO2. Zo zorgt het Smart Home continu voor de perfecte klimaatregeling en dat volledig automatisch.

Nood aan controle

Soms zijn er toch momenten dat je even de temperatuur zelf wil aanpassen. Neem nu bijvoorbeeld dat de woonkamer overdag staat ingesteld op 18°C omdat er dan niemand thuis is. Je komt vroeger thuis en vindt dit te koud en wil de temperatuur zelf verhogen naar 21°C. Dit kan perfect via jouw smartphone of tablet en onze software.

Eenvoudig ten top

Naast gebruiksgemak is ook de installatie van de Ruimteklimaat Sensor zeer eenvoudig. Dankzij de Tree-technologie, Tree Kabel en compatibiliteit met alle Loxone Tree producten is de Ruimteklimaat Sensor in een oogwenk geïnstalleerd en in gebruik genomen.

Vraag advies aan een Loxone Specialist of boek een gratis infosessie in de demowoning voor meer informatie en functionaliteiten.

Ook interessant