Verwarming & Sanitair

Bescherm je tegen waterschade

Bescherm je tegen waterschade
Of je nu een bestaande woning hebt gekocht of een nieuwe gaat zetten. Bouwen en verbouwen kost een smak geld. Je hoopt dan ook gespaard te blijven van onvoorziene zware kosten door bijvoorbeeld waterschade.

Draadloze Watersensor

CEO Thomas van Loxone ondervond zelf wat een waterlek kan aanrichten. Hierop kwam hij op het idee om de Watersensor te ontwikkelen. Dit compacte maar kostenefficiënte bakje leg je overal waar er mogelijke lekken kunnen optreden. Denk bijvoorbeeld maar aan een wasmachine, de vaatwasser, de kelder, …

Zodra er ook maar een druppel water op de sensor valt, zal deze informatie sturen naar de Miniserver. Deze triggert vervolgens het alarm waardoor je een pushnotificatie of oproep via de Caller Service ontvangt. Heb je ook de slimme verlichting en Music Server van Loxone? Dan zal bij een incident ook de muziek weergalmen doorheen de boxen en zullen de lichten gaan flikkeren.

Tip van de Loxone Experts: laat jaarlijks je Loxone Partner de werking testen van de Watersensor. Zo staat deze altijd paraat.

Loxone Partner vinden

Meer weten over de slimme sensoren in het Real Smart Home? Boek dan één van de gratis infosessies of download ons Real Smart Home compendium met alle functionaliteiten.

Ook interessant