Bedrijfsnieuws

Rencura neemt immokantoor uit Zeebrugge over

Rencura neemt immokantoor uit Zeebrugge over
De Gentse vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura kondigt vandaag aan dat ze Immo Destorme, immokantoor uit Zeebrugge, hebben overgenomen. Met de overname van Destorme versterkt Rencura haar woningaanbod aan de Belgische kust.

Immo Destorme werd opgericht door Matthias Destorme. Om persoonlijke redenen besliste Matthias een stap opzij te zetten.

“Rencura zal vanaf 1 oktober 2019 de activiteiten overnemen om zo de service en kwaliteit op peil te houden”. aldus General Manager van Rencura Simon Vande Moortel.


Simon Vande Moortel over de overname: “De bekendmaking van de overname van Immo Destorme volgt op een aantal reeds gerealiseerde prestaties eerder dit jaar: zoals bijvoorbeeld ons nieuw kantoor op de kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem en onze splinternieuwe website.”

Matthias Destorme koos voor Rencura door de manier van werken van het kantoor: “Rencura is een jong en ambitieus bedrijf. Hun dertien kantoren verspreid over Vlaanderen (o.a. Knokke en Oostende) en Brussel werken onder de vleugels van 1 vastgoedteam die bestaat uit twaalf vastgoedmakelaars en rentmeesters.”

Het handelspand van Immo Destorme, gelegen aan de kustlaan in Zeebrugge, wordt verkocht door Rencura.

Ook interessant


Build for Life