Riwal neemt Zweeds verhuurbedrijf Lipac over

3 april 2019 Bron: Riwal
Riwal neemt Zweeds verhuurbedrijf Lipac over
Riwal, verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers, heeft het Zweedse verhuurbedrijf Lipac overgenomen. De verwachting is dat de overname begin april wordt afgerond. Lipac is opgericht in 1972 en gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers en verreikers. Het bedrijf heeft vijf vestigingen in het centrum van Zweden en het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm. Lipac heeft 37 werknemers en een vloot van ongeveer 1.000 machines, waaronder schaar-, telescoop- en autohoogwerkers en verreikers.

Søren Rosenkrands, Chief Business Development Officer van Riwal, laat weten: ‘’Zweden is één van de belangrijkste landen met het doel onze groeistrategie te versterken. De overname van Lipac zal de marktpositie van Riwal in Zweden aanzienlijk versterken. Riwal en Lipac passen goed bij elkaar omdat beide bedrijven specialisten in hoogwerkerverhuur zijn en de vestigingen gecombineerd een goede spreiding hebben. We delen de focus op het leveren van de beste klantervaring en kernwaarden zoals veiligheid en duurzaamheid. Wij heten de medewerkers van Lipac van harte welkom in de Riwal-familie.”

Per Hedebark, eigenaar en Managing Director van Lipac, voegt hieraan toe: ‘’We zijn blij dat ons bedrijf de krachten bundelt met één van de wereldwijde leiders in hoogwerkerverhuur. Door onze kennis en middelen te bundelen, vertrouw ik erop dat we onze gezamenlijke activiteiten op de Zweedse markt verder kunnen ontwikkelen ten gunste van onze klanten. De medewerkers van Lipac zullen vanaf nu profiteren van de nieuwe ontwikkelingen binnen de internationale Riwal Group.”

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo