Bedrijfsnieuws

Riwal levert 1000e machine aan Arentis

Riwal levert 1000e machine aan Arentis
Riwal, verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers, heeft de 1000e machine aan Arentis geleverd. Arentis is klant van Riwal en specialist in de verhuur van een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen.

Met de aankoop van de JLG 1250AJP bij Riwal heeft Arentis de hoogwerker verhuurvloot uitgebreid tot 1000 machines. Hiermee komt Arentis het doel om de kwaliteit van haar verhuurvloot continu te vernieuwen na. In opdracht van Arentis zal Riwal gedurende het jaar 2018 in totaal 46 nieuwe JLG machines leveren..

Veiligheid is één van de kernwaarden van Arentis, daarbij is het van belang dat business partners deze kernwaarde delen. Ook Riwal heeft als business partner van Arentis veiligheid hoog in het vaandel staan. Als exclusief dealer van JLG in Nederland, verkoopt Riwal hoogwerkers met de hoogste veiligheidsstandaard. Alle JLG hoogwerkers zijn standaard voorzien van een SkyGuard® systeem. Het SkyGuard® systeem is ontwikkeld om beknelling tegen te gaan. Bij een aanraking met een kracht van 23 kg tegen een object wordt de SkyGuard® geactiveerd. Door dit systeem wordt de werkbak van de hoogwerker binnen drie seconden automatisch van het object vandaan verplaatst.

Johan van Klinken, Country Manager Riwal Benelux licht toe: ”Veiligheid heeft voor Riwal altijd de hoogste prioriteit zowel intern als extern. Riwal doet op het gebied van veiligheid dan ook geen enkele concessie”.

Marc Heijens, technisch commercieel directeur bij Arentis laat weten: “Voor ons is veiligheid nummer één. Om de kwaliteit hoog te houden, wordt bij ontvangst van een nieuwe machine nauwkeurig gelet op de correcte uitvoering en werking, zodat dit ten goede komt aan de veiligheid van deze machine Het SkyGuard® systeem is één van de functionaliteiten die JLG machines voor ons aantrekkelijk maken. Onze samenwerking met Riwal is goed, vooral omdat zij met ons meedenken hoe we de veiligheid van de machines nog beter kunnen benutten. De jarenlange samenwerking met Riwal heeft geresulteerd in een fullservice samenwerking. Deze samenwerking is bevorderlijk voor de JLG vloot, rental business, onderdelen en service.”