Badkamers

Qboard wastafel: gepersonaliseerd, praktisch en polyvalent

Qboard wastafel: gepersonaliseerd, praktisch en polyvalent
Met Qboard basiq panelen creëert men een volledig wastafelmeubel met legborden. 100% waterbestendig, moduleerbaar in vorm en afmetingen én klaar voor alle denkbare afwerking. Laat de creativiteit de vrije loop!

Een twee-in-een oplossing

De wastafel en de legborden gelijktijdig realiseren biedt heel wat voordelen:

  • Korte installatie. In ongeveer 45 minuten is het volledige meubel gemonteerd en geïnstalleerd.
  • Plaatswinst. Handdoeken en verzorgingsproducten opgeborgen onder de wastafel. Zo worden kostbare vierkante meters gewonnen.
  • Perfecte organisatie. Doordat de gebruiker zelf de opbergruimtes bepaalt, beantwoordt het resultaat perfect aan ieders behoeftes.
  • Verborgen leidingen. Technische elementen zijn vaak weinig esthetisch. Deze eenvoudig kunnen verbergen is een extra troef.

Qboard wastafel

Aanpasbare uitvoering op maat


  • Bewerkbaar: de panelen zijn makkelijk aanpasbaar aan verschillende configuraties: in een nis, een hoek of tegen de wand. Uitvoeringen op maat zijn mogelijk, in elke vorm en afmeting.
  • Drukvast: de panelen zijn stevig en robuust dankzij de harde polystyreen kern.
  • Licht: hierdoor zijn ze eenvoudig te installeren, en wordt overbelasting van de vloer vermeden.
  • Vochtwerend: ze garanderen een 100% waterdichte uitvoering en een maximale duurzaamheid in een vochtige ruimte
  • De perfect waterdichte en vlakke oppervlakte van de panelen laat een betegelde, bepleisterde of geplamuurde bekleding toe

Qboard wastafel

Eenvoudige en snelle installatie

1. Snijd de Qboard basiq panelen

Kies de betegeling voorafgaand aan de realisatie van het meubel. Zo kan men het versnijden beperken en bekomt men perfect maatwerk, wat resulteert in tijdswinst en een mooi eindresultaat. De panelen kunnen met een decoupeerzaag eenvoudig in de correcte afmetingen versneden worden.

2. Zet de panelen in elkaar

Het lijmen is eenvoudig dankzij Board-Fix. Het vastzetten kan met universele schroeven, in de handel verkrijgbaar. Zo heeft men een perfecte uitlijning bij het samenvoegen van de meubelpanelen. Het meubel zelf kan met de lijm stevig aan de vloer of wand worden bevestigd.

3. Breng de wapeningsband Qboard aan

De wapeningsband, Qboard op alle voegen en randen aanbrengen en vastzetten met tegellijm. Nu is het geheel klaar om zijn bekleding te krijgen.
Qboard wastafel

Een onberispelijke stijl

Op maat kunnen werken betekent een echte meerwaarde voor de badkamer.De wastafel is een echte upgrade, die bovendien makkelijk te realiseren is voor een minieme kost. Ze is perfect in lijn te brengen met de architectuur van het gebouw, biedt opbergruimte en is in harmonie met de omgeving en de sanitaire uitrusting.

Dit zet de deur open naar een restyling van de badkamer tijdens een renovatie. Maar ook bij nieuwbouw geef je meteen extra stijl aan de ruimte.

Qboard wastafel

Het materiaal

De panelen Qboard basiq
Beschikbaar in 1 200 x 600 mm of 2 600 x 600 mm, met een dikte van 50 mm.

De lijm Board-Fix
Deze is speciaal aangepast aan het vastzetten van panelen onderling, op de vloer of tegen de wand. Deze garandeert een snelle hechting en is eenvoudig aan te brengen met een lijmpistool.

De wapeningsband Qboard
Te gebruiken op alle voegen tussen de panelen en op de zichtbare kanten.

Voor meer informatie over Qboard afspraak op: www.myqboard.com/nl

Ook interessant