Philips Hue breidt zijn Outdoor assortiment gevoelig uit

10 juli 2019 Bron: Signify
Philips Hue breidt zijn Outdoor assortiment gevoelig uit
Signify, voorheen Philips Lighting en wereldleider in verlichting, kondigt de uitbreiding aan van het populaire Philips Hue Outdoor assortiment: slimme verlichting die de consumenten nog meer opties biedt om hun huis te transformeren. Word thuis vanaf de voordeur al verwelkomd of creŽer de juiste sfeer in je achtertuin voor elke gelegenheid. Het nieuwe assortiment omvat een verscheidenheid aan outdoor wandlampen en tuinpadverlichting, evenals de draadloze Philips Hue Outdoor sensor.

"Je huis is niet alleen de ruimte binnen vier muren, maar omvat ook de buitenruimtes. We zagen enorm veel enthousiasme voor het in 2018 gelanceerde assortiment aan Philips Hue Outdoor lampen en we bieden consumenten nu nog meer mogelijkheden om hun voor- en achtertuin met licht tot leven te brengen, zegt Jasper Vervoort, Business Leader, Home Systems en Luminaires bij Signify. ďMet het uitgebreide assortiment kunnen onze gebruikers voortaan het juiste licht voor elk moment van de dag instellen. We zijn blij hen te kunnen helpen om zich thuis veilig te voelen met een scala aan verlichtingsopties, terwijl ze hun buitenomgeving ook kunnen personaliseren."

Philips Hue breidt zijn Outdoor assortiment gevoelig uit

Een warm welkom met de Philips Hue Outdoor sensor

Ervaar het comfort van lampen die automatisch aangaan wanneer je in het donker arriveert. De nieuwe, draadloze en weerbestendige Hue Outdoor sensor werkt op batterijen en is gemakkelijk te monteren en installeren. Via de Philips Hue-app kun je kiezen welke lampen - binnen of buiten - aangaan wanneer iemand de sensor passeert zodat het lijkt alsof er altijd iemand thuis is.
Plaats de Hue Outdoor sensor op een vlakke muur in je garage, naast je deur of daar waar dit het meest relevant is in je tuin. De sensor heeft een detectiebereik van 12 meter en een geÔntegreerde sensor voor zonsopkomst tot zonsondergang, waardoor je lampen alleen worden ingeschakeld als het buiten donker is. De sensor is beschikbaar vanaf 4 februari 2019 in Europa.

Philips Hue breidt zijn Outdoor assortiment gevoelig uit

Het perfecte licht voor elke gelegenheid

De buitenomgeving rondom je huis is natuurlijk een verlengstuk van je huis. Dankzij Philips Hue krijg je nu nog meer keuze om je voor- en achtertuin, oprit of tuinpaden te beschilderen met 16 miljoen kleuren of fel wit licht. Of je nu een gast bij je voordeur verwelkomt, geniet van een BBQ op het terras of een feest hebt in de achtertuin, je kunt licht en sfeer toevoegen aan elk samenzijn met de nieuwe Philips Hue Outdoor armaturen. CreŽer het perfecte licht om optimaal te genieten van deze speciale momenten.

Ontdek alles over nieuwe Philips Hue Outdoor lampen via www.meethue.com

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo