Verlichting

Philips Hue kiest voor Belgische kwaliteit en design van Niko

Philips Hue kiest voor Belgische kwaliteit en design van Niko
Vanaf nu kan je met een draadloze schakelaar van Niko de slimme verlichting van Philips Hue bedienen. Met deze samenwerking creëert Niko, pionier in designschakelaars en smart homes, alweer een geconnecteerde oplossing die het dagelijkse leven makkelijker en comfortabeler maakt.

De samenwerking met Philips Hue, een van de belangrijkste Smart Lighting ecosystemen, is een logische stap in het verhaal van Niko. Beide premium merken versterken elkaars slimme design en futureproof filosofie. Niko is dan ook het eerste Belgische bedrijf dat een draadloze schakelaar ontwikkelt voor de Philips Hue verlichting.

Philips Hue kiest voor Belgische kwaliteit en design van Niko

Minimaal onderhoud, maximale sfeer

Binnenkort kan je met de draadloze én batterijloze schakelaar van Niko de slimme verlichting van Philips Hue niet alleen aan- en uitschakelen, met één druk op de knop kan je ook je lampen dimmen of een voorgeprogrammeerde sfeer oproepen. Dankzij de strakke vorm en het intens warme karakter van de schakelaars, integreren deze zich naadloos in elk interieur.

Aangezien ze volledig draadloos zijn, kunnen de Niko dimschakelaars voor Philips Hue eender waar geplaatst worden, zonder dat er een aansluiting op het net nodig is. En dankzij power-harvesting technologie hebben ze geen batterijen nodig. De energie wordt opgewekt door de druk op de knop zelf. Installateurs en consumenten hoeven dus nooit nog batterijen te vervangen of aan onderhoud te denken. De schakelaars werken altijd en overal.

Philips Hue kiest voor Belgische kwaliteit en design van Niko

Strak design met warm karakter

Niko bewijst al jaren dat schakelaars een grote bijdrage kunnen leveren in je interieur. De strakke vorm met zachte belijning van Niko Intense geeft de schakelaars een warm karakter. Twee uitvoeringen van Niko Intense zullen voor de samenwerking gebruikt worden: Niko Intense white en Niko Intense anthracite.

De schakelaars zijn beschikbaar in de retailhandel vanaf november.

Ook interessant