Verlichting

Niko integreert slimme verlichting van Philips Hue

Niko integreert slimme verlichting van Philips Hue
Niko zet een volgende stap in de samenwerking met toonaangevende Smart Home merken en ecosystemen. Als één van de eerste lanceringspartners in het 'Friends of Hue' switches programma van Philips Lighting, introduceert Niko op Light + Building 2018 zijn draadloze schakelaars die moeiteloos de slimme verlichting van Philips Hue aansturen.

Niko design ondersteunt het Philips Hue ecosysteem

Met de schakelaars van Niko kan je voortaan slimme verlichting van Philips Hue niet enkel aan- en uitschakelen. Met één druk op de knop kan je ook voorgeprogrammeerde sferen oproepen of je slimme lampen dimmen. De nieuwe draadloze schakelaar zal beschikbaar zijn in alle Niko afwerkingen, van de strakke Niko Pure, tot de warme vorm van Niko Intense en de budgetvriendelijke Niko Original. De Philips Hue compatibele Niko schakelaars integreren naadloos in elk interieur.

Moeiteloze installatie

Als Friend of Hue, ontwikkelt Niko een slimme schakelaar die volledig compatibel is met alle Philips Hue oplossingen. Dankzij de draadloze besturing, kan je deze schakelaar zonder kappen of breken aan je bestaande installatie toevoegen én hoef je aan functionaliteit niets in te boeten.

Niko is het eerste Belgische bedrijf dat een draadloze schakelaar ontwikkelt die moeiteloos de slimme oplossingen van Philips Hue aanstuurt. Niko ondersteunt met deze samenwerking een van de belangrijkste Smart Lighting ecosystemen.

Light + Building 2018

De Friends of Hue Niko schakelaars worden voor het eerst voorgesteld op Light + Building 2018. Kom de slimme schakelaar van Niko ontdekken op de Niko stand in hal 8.0: J61 en de Philips Lighting stand in hal 0: Forum.
De nieuwe draadloze schakelaar is beschikbaar vanaf het vierde kwartaal van 2018.


Ook interessant