Met Philips Hue tover je kamers om en schilder je met licht

7 april 2017 Bron: oserieux
Met Philips Hue tover je kamers om en schilder je met licht
Philips Lighting presenteert het volledige potentieel van Philips Hue, inclusief de nieuwe Philips Hue E14-kaarslamp en nieuwe geïntegreerde Philips Hue-armaturen, op Euroluce - Europa's toonaangevende beurs op het gebied van verlichtingsdesign. Philips Hue is het uitgebreidste connected verlichtingssysteem voor woningen en perfect om elke ruimte te transformeren met sfeerverlichting.

Woningdecoratie hoeft niet langer te worden gebaseerd op verfkleuren of meubilairvondsten; verlichting is een uitstekende manier om impact te maken. Of het nu gaat om het kiezen van een gastvrije sfeer in de hal, een rustgevend gekleurd licht voor de slaapkamer of een helder licht voor de keuken, het kan allemaal gemakkelijk worden opgelost en gepersonaliseerd met Philips Hue.

“Alle Philips Hue-lampen, met inbegrip van de nieuwe E14-kaarslamp, zijn ontworpen met jouw woning en levensstijl in gedachten, en geven je een weergaloze veelzijdigheid om voor elke gelegenheid de perfecte verlichting te creëren. Met één tik op de app kun je de stemming en sfeer van je hele kamer veranderen, met duizenden tinten van wit en kleuren waar je uit kunt kiezen. Of de lampen nu aan zijn of uit, je gasten zullen onder de indruk zijn van de manier waarop verlichting je interieurontwerp verbetert”, zegt Pierre-Yves Panis, Head of Design bij Philips Lighting.

Philips Hue

De connected lampen zijn zo ontworpen dat ze er prachtig uitzien in alle armaturen met de vertrouwde 'look and feel' van hoge kwaliteit die eigen is aan Philips Hue-lampen. En vormgevingsexperts geven het toe, want Philips Hue white ambiance verwierf onlangs een prestigieuze iF Product Design award voor de uitzonderlijke vormgeving van de Philips Hue white ambiance-lamp en startpakket. Zowel doe-het-zelvers als woningdecorateurs waarderen immers lampen die er goed uitzien, of ze nu branden of niet.

Met Philips Hue staat het complete lichtspectrum tot je beschikking, in een diversiteit van armaturen, dus je kunt je dromen over je interieurontwerp in de praktijk brengen, hoe groot je woning ook is. Laat de kleinste ruimtes er ruimtelijker en comfortabeler uitzien met een volledig lichtspectrum en creëer scènes om voor elke gelegenheid de sfeer en de stemming te bepalen. Met Philips Hue kun je een kamer gemakkelijk in meerdere lichtzones verdelen om verschillende activiteiten te ondersteunen die tegelijk plaatsvinden.

Stel met Philips Hue white ambiance je sfeer in voor werken, rusten of spelen.
Ervoor zorgen dat je woning helder en ruimtelijk aanvoelt en tegelijk toch een gastvrije sfeer bewaren, is voor het interieurontwerp een belangrijke uitdaging die met behulp van Philips Hue is opgelost. De E14 kaarslampen breiden dit uit naar decoratieve lampen die te vinden zijn in veel kamers in huis, zoals de slaapkamer.

Indien bestuurd door de Philips Hue app, kan white ambiance een betere nachtrust ondersteunen door het licht langzaam te dimmen voor het naar bed gaan en je 's morgens vriendelijk te wekken door het licht geleidelijk helderder te laten branden. Of je kunt de trend van meerdere zones omarmen en een enkele kamer opdelen door specifieke lampen aan te passen en zo van meerdere activiteiten tegelijkertijd te kunnen genieten.

Transformeer je zitkamer tot bioscoopruimte

Als hij wordt gebruikt in lampen in de lounge, transformeert de Philips Hue white & color ambiance E14-kaarslamp elke ruimte in een perfecte amusementsruimte. Synchroniseer je lampen met je muziek, televisie, games of bedien ze via je smartphone, schakelaar, wearables of andere slimme accessoires, en schilder de muren met licht. Van het creëren van romantische momenten met de kaarslamp in de lamp op je nachtkastje tot het opwekken van een energieke stemming via je kroonluchter:
de Philips Hue kaarslamp is ontworpen met meerdere gebruikssituaties in gedachten.

En je kan alles bedienen via de Philips Hue app, sensor, timer, schakelaar of je stem... ongeacht of je thuis bent of niet. Het bieden van de beste beleving van woningverlichting is essentieel voor Philips Hue en de sleutel daartoe ligt in het feit dat Hue samenwerkt met meer dan 600 apps, producten en platforms van andere merken en ontwikkelaars. Philips Hue werkt naadloos samen met Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Home (enkel in de VS en het VK), Nest, Samsung SmartThings en andere slimme woningapparaten – zoals Boxx, de slimme thermostaat van Engie– en wearables, om de manier waarop je woningverlichting beleeft en ermee omgaat werkelijk te veranderen.

Philips Hue

De Philips Hue kaarslamp is een 40 W-equivalent van de E14-lamp – 470 lumen bij 4000 kelvin – en is verkrijgbaar in de uitvoeringen white ambiance, waarin hij een breed spectrum van wit licht levert, en white & color ambiance, met een bereik van meer dan 16 miljoen kleuren. Beide lampen bieden diep dimmen van warmwit tot koel daglicht met een kleurtemperatuur in een bereik van 2200 K tot 6500 K. De nieuwe E14-kaarslamp is een aanvulling op de huidige reeks Philips Hue-lampen, bestaande uit: E27 en GU-10 spot.

De nieuwe Philips Hue kaarslamp is vanaf eind april verkrijgbaar in België, aan een adviesprijs van 34,95 EUR voor Philips Hue white ambiance en 59,95 EUR voor de Philips Hue white & color ambiance.

Philips Hue breidt ook zijn armaturenreeks uit met een nieuwe familie inbouwspots, Philips Hue Milliskin, die vanaf april verkrijgbaar is in Europa.

Het complete Philips Hue-assortiment is te zien op de Euroluce in Milaan, van 4 tot 9 april.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo