Verbouwen

Verbouwing gepland? Deze 5 apps komen handig van pas

Ga je binnenkort je woning verbouwen of radicaal anders inrichten? Dan is het wel handig om op voorhand al een duidelijk beeld te krijgen van het resultaat waar je naartoe werkt. Het goede nieuws is dat er tegenwoordig heel wat apps zijn om je toekomstige interieur mee te visualiseren. Wij geven je een lijstje van vijf apps waarmee je je toekomstige verbouwing kunt voorbereiden.

1. Levis Visualizer

Met de Levis-Visualize app kun je kijken wat het effect van een andere kleur verf op je interieur is. Deze app maakt gebruik van augmented reality-technologie. Richt gewoon je smartphone op de muur die je in een andere kleur wil zien, kies de juiste Levis-verf en voilà, je krijgt onmiddellijk het resultaat te zien.

2. Houzz

Geen inspiratie voor het kleurenpalet van je nieuwe interieur? Laat je dan inspireren door de Houzz-app. De vele reviews en adviezen van experts zijn een grote bron van informatie voor al wie verbouwt, voor doe-het-zelvers en voor interieurliefhebbers tout court.

3. Floorplanner

Met Floorplanner kun je een interactieve plattegrond maken van je plannen. Ook deze app maakt gebruik van augmented reality om in je kamers heel nauwkeurige en aantrekkelijke plattegronden weer te geven.

4. Modular Lightning Instruments

De juiste verlichting kan wonderen doen voor je interieur. Met de Modular Lighting Instruments-app heb je een groot assortiment aan armaturen ter beschikking. Elk heeft zijn eigen effect dat je makkelijk virtueel kunt uittesten.

5. Niko Connected Switch

Met de app van Niko kun je dan weer een hele resem verlichtingsschakelaars uitproberen. Connected Switch maakt het je makkelijk om de juiste armaturen en schakelaars te kiezen. Zo til je je nieuwe interieur naar een hoger niveau.

De app van Logic-Immo

Ben je gek op apps en nog op zoek naar een woning om te verbouwen? Check dan zeker eens de mobiele app van Logic-Immo. Daarmee vind je in een mum van een tijd jouw droomhuis, ook als je geen desktopcomputer ter beschikking hebt.

Ook interessant