Meubelen

Panelen van eiken, vuren & grenen bij HOUTvakman!

Panelen van eiken, vuren & grenen bij HOUTvakman!
Bij HOUTvakman begrijpen ze dat de keuze tussen verschillende houtsoorten voor panelen ingewikkeld kan zijn. Er zijn verschillende factoren om te overwegen bij het kiezen van het juiste hout voor je project, zoals budget, esthetiek en duurzaamheid. We willen je graag helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing, zodat je zeker weet dat je de beste houten panelen kiest voor jouw project.

Vuren en/of grenen.

Als je op zoek bent naar voordelige panelen voor binnen, dan zijn onze vuren en grenen panelen ideaal. Deze panelen betreffen altijd A/B kwaliteit hout, zijn zorgvuldig verlijmd en worden opgebouwd uit doorgaande lamellen van ongeveer 55 mm breed. Ze worden finish geschuurd geleverd, wat betekent dat ze een relatief glad oppervlak hebben en direct verwerkt kunnen worden.

De keuze tussen vuren en grenen panelen komt meestal neer op esthetische voorkeur. Grenen panelen hebben vaak meer en grotere knoesten, waardoor ze een levendigere en rustieke uitstraling hebben. Een vuren paneel heeft wat minder en ook wat kleinere knoesten en oogt dus wat rustiger. Beide houtsoorten zijn van een goede & vergelijkbare kwaliteit, ideaal voor de meest voorkomende binnen projecten. De keuze tussen vuren en grenen komt neer op persoonlijke smaak en de gewenste uitstraling voor je interieur. Naast panelen vind je nog veel meer vuren bij HOUTvakman.nl, zowel onbehandeld & wit gegrond voor binnen als geïmpregneerd & zwart gebeitst voor buiten!

Eikenhout.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige houten panelen, dan is eikenhout zeker het overwegen waard. We bieden een unieke collectie eikenhouten panelen in verschillende kwaliteitsklassen en afwerkingen. Voor binnen projecten bieden we zowel rustieke (B/C kwaliteit) panelen met knoesten en scheurtjes, de nog wat rustiekere “extra rustieke” (C/C kwaliteit) panelen & stijlvolle foutvrije (A/B kwaliteit) panelen. Deze panelen zijn verkrijgbaar in diverse diktes, breedtes en lengtes, waardoor je de perfecte keuze kunt maken voor jouw specifieke behoeften. En ben je op zoek naar eiken panelen op maat, ook dan kunnen wij jou optimaal van dienst zijn. Wij bieden een unieke collectie eiken bladen & tafelbladen die wij in een afmeting op maat & afwerking + behandeling naar wens speciaal op bestelling kunnen maken!

Altijd het juiste paneel.

Bij HOUTvakman begrijpen ze dat de keuze tussen verschillende houtsoorten voor panelen een belangrijke beslissing is. We staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het beste paneel voor jouw project. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies op maat. We helpen je graag om de juiste keuze te maken!

Ook interessant