Meubelen

Into the woods met Ethnicraft

Into the woods met Ethnicraft
Het Geometric-wandrek uit donker gekleurd FSC gecertificeerd massief teakhout - €2949
Wanneer natuurlijke elementen in het interieur worden verwerkt, gaat dit verder dan louter geïnspireerd design. Het omvat ook het gebruik van kwaliteitsvolle materialen en kalme kleurenpaletten. Ethnicraft maakt gebruik van rijk donker hout - zoals teak en mahonie - in haar meubilair om een gevoel van warmte en rust te scheppen in een ruimte, vergelijkbaar met een veilig en mysterieus woud. Dit effect wordt versterkt door de toevoeging van de gloednieuwe mosgroene kleur in het assortiment, die op een natuurlijke en uiterst stijlvolle manier het geheel complementeert.

Into the woods met Ethnicraft
De Bok-eettafel uit bruin gekleurd FSC gecertificeerd massief teakhout - €1629

Uit teakhout gesneden

Eén van de meest gebruikte houtsoorten in het assortiment van Ethnicraft is teak. Dit van nature vette hout combineert duurzaamheid met een minimaal onderhoud, wat het uitermate geschikt maakt voor het gebruik in meubilair. De diepbruine kleur van teak straalt elegantie uit en geeft een ruimte een luxueuze uitstraling. Zo biedt het Geometric-wandrek in het prachtige teak een opvallend display waarop decoratieve objecten en dierbare herinneringen kunnen schitteren. Ook de Bok-eettafel is met zijn elegant design en teakhouten uitvoering een tijdloos icoon dat de natuur in huis haalt.

Into the woods met Ethnicraft
De Satellite-kom uit massief donkerbruin mahoniehout - €239

Mahoniezacht

In weelderige bossen ontdek je vaak een verscheidenheid aan boomsoorten. Bij Ethnicraft is dit niet anders, want naast teak is mahoniehout een veelgebruikt en geliefd materiaal. Mahonie onderscheidt zich door zijn rijke roodbruine kleur, verfijnde nerfstructuur en gladde oppervlak. Het is duurzaam en laat zich moeiteloos omvormen tot prachtige interieurstukken. Met de Eye-loungestoel eert Ethnicraft de schoonheid van het bos, terwijl de organische vormen de indruk wekken van een alziend oog. Bovendien krijgt dit hoogwaardige hout de kans om te schitteren dankzij verfijnd vakmanschap. Zo wordt de Satellite-kom van Ethnicraft met de hand gesneden door getalenteerde Javaanse houtsnijders: een prachtstuk van de natuur in huis.

Into the woods met Ethnicraft
De N701-zitbank in mosgroen beschikbaar in verschillende sofamodules - prijs vanaf €1229.

Natuurlijke harmonie

Terwijl de bomenpracht rondom een sfeer van statige elegantie creëert, voegt het zachte mosgroene element een warme en stijlvolle touch toe. Ethnicraft introduceert deze serene kleur nu ook in haar assortiment, waarin het de populaire N701-zitbank kleurt en verrijkt. Het comfortabele design van de zetel, gecombineerd met het rustgevend mosgroen, nodigt uit om heerlijk te ontspannen. Voeg houten accenten toe of experimenteer met kleuren zoals cognacbruin of okergeel om een harmonieus interieur te creëren. De samensmelting van natuurlijke elegantie en tijdloze kleuren biedt een unieke gelegenheid om het interieur om te toveren tot een oase van rust en stijl. Een plek waar je kan genieten van comfortabele verfijning.