De Renovatiedag

Pak uit met een renovatie: schrijf nu in voor de Vlaamse Renovatiedag 2018

  BE   1 februari 2018 Bron: NAV
Pak uit met een renovatie: schrijf nu in voor de Vlaamse Renovatiedag 2018
De Vlaamse Renovatiedag maakt zich op voor een feestjaar. Op zondag 27 mei 2018 vindt namelijk de 20ste editie van deze openhuizendag plaats. De Renovatiedag is voor ontwerpers uitgegroeid tot dé gelegenheid om uit te pakken met een gerealiseerde renovatie. Zowel architecten als interieurarchitecten kunnen vanaf nu een project inschrijven.

Heel wat (interieur)architecten zetten dagelijks in op renovaties. En dat levert een schat aan boeiende architectuur op. De Vlaamse Renovatiedag, een organisatie van Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) en het tijdschrift Ik ga Bouwen & Renoveren, richt daarom een namiddag lang de spotlights op deze verbouwingen. Bezoekers krijgen telkens het verhaal horen achter de renovatie te horen. Een renovatie is immers meer dan een verzameling van bouwmaterialen.

Voor (interieur)architecten vormt de Renovatiedag de ideale gelegenheid om hun visitekaartje af te geven. Jaarlijks vinden tal van toekomstige verbouwers zo de ontwerper die hen op het lijf geschreven is. De vorige editie bracht ruim 5.000 geïnteresseerden op de been. Meer dan de helft van hen gaf aan interessante contacten voor hun verbouwing te hebben gelegd.

De Renovatiedag viert feest

De Vlaamse Renovatiedag blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. Aan het beproefde credo – ‘meer dan een namiddag huisjes kijken’ – wordt niet geraakt. Naast het project zelf staan de personen achter de renovatie centraal. Ook deze feesteditie betekent dus het startschot van een reeks mooie verbouwverhalen.

Uw architectuur in de kijker?

U bent ontwerper en u wilt uw vakbekwaamheid optimaal promoten? Inschrijven kan nog tot en met 28 februari. Het project moet gelegen zijn in Vlaanderen of Brussel. Deelnemers kunnen zich bovendien inschrijven met meerdere projecten.

Alle info en inschrijven: www.devlaamserenovatiedag.be/deelnemer

Pak uit met een renovatie: schrijf nu in voor de Vlaamse Renovatiedag 2018

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo