Ontwerp de houtbouw schuur van uw dromen!

1 december 2021 Bron: Bouw & Wonen
Ontwerp de houtbouw schuur van uw dromen!
Vaak is de houtbouw schuur iets waar velen een haat-liefdeverhouding mee hebben. Of hij is te groot, of hij is te klein. Of hij staat er al jaren, maar is het nu toch echt tijd voor een nieuwe. Maar dat hoeft geen probleem te zijn, want soms is het tijd voor iets anders! En Houtbouw Holland helpt u een handje!

De eerste stap naar de schuur van uw dromen

Wat als ik u vertel dat u uw eigen houtbouw schuur kunt ontwerpen, compleet op maat gemaakt? Een unieke schuur, helemaal afgestemd op uw wensen? Wellicht klinkt dit voor sommige mensen te mooi om waar te zijn. Niet dus! Want dit kan bij Houtbouw Holland. Zij helpen namelijk bij het ontwerpen van een schuur en produceert en monteert uw droomschuur op hun werkplaats. Zo kunt u uw schuur zo tijdloos en uniek maken als u wilt!

Aan diversiteit geen gebrek

Om u een beetje op weg te helpen, heeft Houtbouw Holland verschillende typen houtbouw schuren om uit te kiezen. Welk type het best bij u past, heeft volledig te maken met uw specifieke wensen. Daarnaast is het belangrijk waar u de schuur voor wilt gebruiken. Lees daarom snel verder als u wil weten wat voor typen schuren de specialisten voor u in petto hebben:

Klassieke schuur
Bent u op zoek naar een tijdloze schuur? Dan is deze schuur misschien iets voor u! De schuur is voorzien van een zadeldak en kan onder andere gebruikt worden als opslagruimte of tuinhuis. Daarbij zorgt het dak vaak voor extra ruimte. En wie zegt er nou nee tegen extra ruimte?

Nostalgische schuur
Op zoek naar een andere look? De nostalgische schuur heeft een verfrissende look met een wolfskap. Deze schuur heeft een zeer landelijke sfeer en zou kunnen dienen als bijvoorbeeld een kantoor of woonruimte.

Stolpschuur
Voor de liefhebber van de Oud-Hollandse sfeer is deze schuur perfect! De schuur is stoer, traditioneel en gaat volledig op in de omgeving. De schuur voegt met 100% zekerheid iets toe aan uw tuin of erf.

Bent u benieuwd wat Houtbouw Holland u nog meer te bieden heeft? Neem dan gerust een kijkje op hun website!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo