Badkamers

Nieuw: Handdouche met realtimefeedback

Nieuw: Handdouche met realtimefeedback
Hansa pakt uit met een primeur! De innovatieve HansaActiveJet Digital handdouche maakt van water en energie besparen een ware beleving. Het ontwerp is niet alleen stijlvol, maar geeft je ook realtime-info over je water- en energieverbruik tijdens en na het douchen. En motiveert je om water en energie te besparen. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Bovendien garandeert de moderne, elegante douchekop een zachte en comfortabele douche-ervaring. Goed voor onder meer de Red Dot Award 2021 in de categorie Product Design.

Met zijn innovatieve HansaActiveJet Digital handdouche biedt Hansa een oplossing voor het grote energie- en waterverbruik dat er met een heerlijk warme douche gepaard gaat. Warm water is namelijk een van de grootste energieverbruikers en bronnen van CO2-uitstoot. Bovendien kennen we ons eigen water- en energieverbruik per douchebeurt niet. Of beter gezegd: kenden. Want dankzij de HansaActiveJet Digital handdouche krijg je realtime-info over je water- en energieverbruik tijdens en na het douchen. Een primeur in België.

HansaActiveJet Handdouche met realtimefeedback

Realtime-info over water- en energieverbruik

Hoe? De HansaActiveJet Digital handdouche heeft een geïntegreerde display waarop je de realtime-info te zien krijgt tijdens en na het douchen. Bovendien kan je de evolutie van je verbruik op lange termijn bijhouden door de Bluetooth®-compatibele handdouche te connecteren met de gebruiksvriendelijke app. Zo kan je je ecologische voetafdruk verbeteren en tegelijk je water- en energiekosten verlagen. En om het plaatje helemaal compleet te maken, heb je voor de innovatieve douchekop geen batterijen of netaansluiting nodig. Het slimme systeem haalt zijn energie rechtstreeks door de waterstroom aan de hand van een kleine turbine.

HansaActiveJet Handdouche met realtimefeedback

Innovatieve en slimme technologieën

De HansaActiveJet Digital handdouche is gebaseerd op numerieke realtimefeedback, vergelijkbaar met sporthorloges en pedometers. Aan de achterkant van de handdouche is een display geïntegreerd dat het water- en energieverbruik tijdens en na het douchen weergeeft. Daarnaast kan je aan de hand van pictogrammen zien hoe goed je bezig bent. Bovendien zorgt een gekleurde led-display aan de voorkant van de doucheknop voor extra visualisatie. Afhankelijk van het verbruik en de watertemperatuur verandert de kleur tijdens het douchen in groen, oranje of rood. Je krijgt dus realtimefeedback tijdens het douchen waardoor je je gedrag onmiddellijk kan aanpassen in functie van je persoonlijke doelstellingen. Door die aanpassing van je gedrag verlaagt niet alleen je water- en energierekening, ook de CO2-uitstoot neemt tot 24 % af. Een win-win situatie dus voor mens en natuur.

Prestigieus bekroond design

Bovendien heeft de HansaActiveJet Digital handdouche een stijlvolle, tijdloze en moderne uitstraling. Je kan de handdouche met elk bestaand douchesysteem combineren, want ze past perfect in alle badkamerstijlen. De ontwerpers zijn er dan ook opnieuw in geslaagd om een elegant design, harmonieus vloeiende overgangen en gebruiksvriendelijkheid optimaal te combineren. En vielen daarmee al meermaals in de prijzen. Zo sleepten ze de German Design Award 2021 in de wacht in de categorieën ‘badkamer en wellness’ en ‘eco design’. Met daarnaast ook een bekroning op de ICONIC AWARDS als ‘best of best’. Ten slotte won de handdouche ook de Red Dot Award 2021 in de categorie Product Design voor zijn uitstekende ontwerpkwaliteit.

HansaActiveJet Handdouche met realtimefeedback

Ook interessant