Badkamers

Hansa presenteert nieuw douchesysteem en elektronische mengkranen

Hansa presenteert nieuw douchesysteem en elektronische mengkranen
Hansamicra-douchesysteem
Het Duitse Hansa, specialist in mengkranen voor keukens en badkamers, stelt zijn nieuwigheden voor. Consumenten kunnen de nieuwe kranen ontdekken tijdens Batibouw, voornamelijk aan de stand van FACQ (07211). Installateurs kunnen dan weer terecht bij Hansa's eigen stand op InstallPro. Wat de nieuwigheden zijn? Het Hansamicra-douchesysteem, de Hansa Connect App, nieuwe modellen van Hansadesigno en nog veel meer.

Het elegante Hansamicra-douchesysteem

Nieuw in het Hansamicra-gamma is het douchesysteem. Deze elegante thermostaat-mengkraan blinkt uit dankzij zijn slank, bescheiden design. Zo past hij in elke moderne badkamer. Ook onderscheidt hij zich door zijn duurzaamheid en veiligheid. De THERMO COOL-functie zorgt er namelijk voor dat het mengkraanhuis minimaal verwarmd wordt. Ook is er een veiligheidsblokkering bij 39 °C tegen verbranding. De Eco flow control waterbesparingsfunctie zorgt er dan weer voor dat je tot 60 % minder water en energie verbruikt.

Bedien je mengkraan met een app

Elektronische kranen zijn handig, hygiënisch en duurzaam. Ze maken een einde aan een tijdperk van handmatig te bedienen kranen die te lang blijven lopen en bacteriën overdragen. HANSA gaat nog een stapje verder want je kan ze voortaan eenvoudig bedienen via de Hansa Connect App. De app biedt de mogelijkheid meerdere modellen uit het assortiment op afstand te configureren en te beheren. Via de app kan je verschillende acties snel en eenvoudig uitvoeren: het openen en sluiten van de mengkraan, het activeren van de reinigingsmodus …

De hoofdfuncties kan je bovendien met wachtwoord beveiligen. Zo zorg je er bijvoorbeeld makkelijk voor dat er geen water verspild kan worden. Handig als je thuis kleine bengels hebt rondlopen die weleens met de kraan durven te spelen. Maar ook voor bedrijven, rusthuizen, ziekenhuizen of openbare toiletten komt deze applicatie van pas om extra in te zetten op duurzaamheid en hygiëne. Daarnaast kan je met de app de instellingen makkelijk aanpassen aan je noden en bespaar je heel wat tijd. Met slechts enkele vingerbewegingen stel je de functies in: doorstroomtijd, sensorgevoeligheid … Meer informatie vind je via het persbericht hierover.

Hansa stelt nieuwigheden voor op InstallPro en Batibouw

Trendy keuken- en wastafelkraan: Hansadesigno

Ook de populaire, stijlvolle mengkraan Hansadesigno krijgt enkele nieuwe modellen. Deze mengkraan heeft mooie modellen voor in je keuken of badkamer. De keukenvariant blinkt ook uit in gebruiksgemak. En dat dankzij de draaibare, extra hoge uitloop. Je kan zelfs kiezen voor een uittrekbare vaatdouche met twee straalsoorten. Voor je badkamer kan je dan weer kiezen voor een elektronische variant.

Hansa stelt nieuwigheden voor op InstallPro en Batibouw