Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

B&W Interieur: keukensBent u van plan uw keuken te verbouwen of een nieuwe keuken te plaatsen? Of wilt u onderdelen van uw keuken vervangen zoals een kraan, spoelbak of oven? Bouw & Wonen heeft alle informatie voor u verzameld. Nieuwe producten, tips en advies. Daarnaast kunt u ook keukenbouwers of leveranciers in uw buurt zoeken en vinden.

Een goede voorbereiding is het halve werk, dat geldt zeker bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Bent u links- of rechtshandig? Beschikt u over een voorraadkast of moet alle voorraad een plek in de nieuwe keuken krijgen? Allemaal vragen die u een goed beeld geven van uw voorkeuren en wensen.

Heeft u wat extra inspiratie nodig? Bekijk een van de volgende fotospecials:

Tips voor wie een nieuwe keuken laat of gaat installeren
Monteer je een nieuwe keuken? Je kijkt vast uit naar het resultaat, maar wees je er van bewust dat het proces enkele dagen duurt. En dat er de nodige hobbels op de weg zullen komen. Wie het echt luxe aanpakt verblijft in een hotel terwijl vaklui de klus uitvoeren. Maar als je thuis blijft, of het zelf doet, dan zul je je normale dagelijkse routine moeten ... Lees verder...
Bron: Bouw & Wonen
Je eigen betonnen aanrechtblad maken
Overal om je heen is te zien dat de stijl van het interieur steeds meer industrieel wordt. Wat bijvoorbeeld helemaal trendy is, is een betonnen aanrechtblad. Uiteraard zijn er bedrijven waar u een betonnen aanrechtblad kunt kopen. Maar het is niet moeilijk om er zelf een te maken. Om u daarmee op weg te helpen beschrijven we hoe u dit kunt doen.
Lees verder...
Bron: Bouw & Wonen
Een duurzame keuken inrichten doe je zó
De keuken is een van de ruimtes waar je het meeste aandacht aan besteedt. Natuurlijk is het van belang dat je keuken perfect uitgerust is om aan al jouw praktische en culinaire behoeften te voldoen. Maar dat kost natuurlijk wel iets en dus kies je maar beter meteen voor een duurzame keuken, die ook tientallen jaren meegaat. Waarop moet je letten? Hieronder ... Lees verder...
De voor- en nadelen van een zelfbouwkeuken
Je hebt je eindelijk je droomhuis gevonden: ideaal gelegen, een praktische inrichting en de stijl is helemaal jouw ding. Enige nadeel? De keuken laat te wensen over en een nieuwe keuken is natuurlijk een hele investering. Een zelfbouwkeuken biedt mogelijk soelaas. In het onderstaande artikel zetten wij de voor- en nadelen op een rijtje.

Een ... Lees verder...
 

Meer over keukens


Producten voor keukens


Video`s over keukens


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba