Dossier Batibouw

Viega op InstallPro met modulair voorwandsysteem

  BE   5 februari 2020 Bron: Viega
Viega op InstallPro met modulair voorwandsysteem
Minder onderdelen maar meer flexibiliteit. Zo kan je het nieuwe voorwandsysteem Prevista van Viega makkelijk samenvatten. Als specialist in sanitair en HVAC ontwikkelde Viega, in nauwe samenwerking met installateurs, een innovatieve voorwandtechniek. Dit modulaire systeem leent zich zowel voor droog- als natbouw. Op InstallPro kan je uitgebreid alle troeven van Prevista ontdekken.

Met Prevista zet Viega de toon op het vlak van flexibiliteit en montage. Het voorwandsysteem is gebaseerd op een modulaire platformstrategie die het aantal onderdelen sterk reduceert. Dat vereenvoudigt niet alleen de stockage, maar ook de montage op de bouwplaats. Met de productlijnen ĎPureí, ĎDryí en ĎDry Plusí is Prevista zeer veelzijdig: voor nat- en droogbouw, voor constructie tegen de wand of vrijstaand in de ruimte.

Met de Het Dry Plus systeem kan je de badkamer creatief inrichten, zelfs wanneer er weinig ruimte is. Achter de dragende frames voor sanitaire elementen zoals ophangwcís, wastafel of urinoir worden alle technieken en leidingen onzichtbaar verwerkt. De toilet- en wastafelelementen zijn zelfs in de hoogte verstelbaar, voor comfort op elke leeftijd. Het hele systeem is een innovatieve samenhang van bedieningsplaten, spoelreservoirs en montagerails, dat samen met installateurs werd ontwikkeld en geoptimaliseerd. Dat maakt ook dat je kan kiezen uit meer dan 50 verschillende bedienings- en urinoirplaten, die door hun tijdloze design in elke badkamerinrichting passen.

Viega op InstallPro met modulair voorwandsysteem

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo