Dossier Batibouw

Installpro, de niet te missen professionele beurs van Batibouw

  BE   24 januari 2020 Bron: Batibouw
Installpro, de niet te missen professionele beurs van Batibouw
De bouwsector is voortdurend in ontwikkeling en daar is Batibouw zich sterk van bewust. Daarom hebben de organisatoren verschillende nieuwigheden ingevoerd. Eén ervan is de afschaffing van de twee dagen voor professionals ten voordele van drie nieuwe beurzen, Probuild, Finishing en Installpro die volledig zijn gericht op professionals en zullen plaatsvinden tijdens Batibouw.

Paleis 1 van Brussels Expo opent de deuren voor drie beurzen voor professionals: Probuild, Finishing en Installpro. Installpro, de professionele beurs voor HVAC-, sanitair- en elektriciteitsinstallateurs, staat gepland op vrijdag 6 maart van 12u tot 20u30. De openingstijden werden aangepast, zodat de bezoekers de nieuwigheden van de exposanten kunnen verkennen na de kantooruren en makkelijk de files rond Brussel kunnen vermijden.

Het bestaan van een klimaatswijziging onder menselijke invloed is een feit dat door de grote meerderheid van wetenschappers wordt erkend. Vandaag de dag bestaan er echter heel wat duurzame oplossingen die minder schadelijk zijn voor het leefmilieu. Ze verminderen onze ecologische voetafdruk, maar vaak ook onze factuur. In de bouw- en verbouwsector denken we bijvoorbeeld aan warmtepompen, die een positieve invloed hebben op de CO2-uitstoot en op de energiefactuur. Naast warmtepompen kan men op INSTALLPRO onder meer tal van oplossingen uit de sanitaire sector ontdekken die helpen het waterverbruik te verlagen. De exposanten staan bovendien klaar om tips & tricks te delen met de bezoekers, zodat ze perfect op de hoogte blijven van de nieuwste tendensen op de markt.

Bovendien treedt er in 2021 een nieuwe Europese richtlijn in werking, waardoor het energieverbruik van nieuwe woningen quasi nihil moet zijn. De laatste nieuwe oplossingen die worden voorgesteld tijdens INSTALLPRO helpen professionals te beantwoorden aan deze nieuwe normen.

Deze beurzen voor professionals vormen het ideale kader voor matchmaking tussen professionele bezoekers en de exposanten. Ze kunnen er de laatste innovaties bespreken en belangrijke commerciële contacten leggen. Frédéric François, COO van FISA

De nieuwe formule maakt het mogelijk voor exposanten om zowel aanwezig te zijn op de negen Batibouw-dagen voor particulieren als op één of meer professionele beurzen. Deze beurzen zijn toegankelijk op uitnodiging en vooraf registreren is verplicht. Bezoekers kunnen tijdens hun bezoek ook genieten van gratis catering.

Raadpleeg de website van Installpro voor meer informatie.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo