Nieuwe Probuild-beurs voor ruwbouwsector tijdens Batibouw 2020

  BE   23 januari 2020 Bron: Batibouw
Nieuwe Probuild-beurs voor ruwbouwsector tijdens Batibouw 2020
De bouwsector is voortdurend in ontwikkeling en daar is Batibouw zich sterk van bewust. Daarom hebben de organisatoren verschillende nieuwigheden ingevoerd. Eén ervan is de afschaffing van de twee dagen voor professionals ten voordele van drie nieuwe beurzen, Finishing, Installpro en Probuild, die volledig zijn gericht op professionals en zullen plaatsvinden tijdens Batibouw.

Paleis 1 van Brussels Expo opent de deuren voor drie beurzen voor professionals: Finishing, Installpro en Probuild. Probuild, de professionele beurs met als thema ruwbouw, daken en ramen en deuren zal plaatsvinden op woensdag 4 maart van 12u tot 20u30. De openingstijden werden aangepast, zodat de bezoekers de nieuwigheden van de exposanten kunnen verkennen na de kantooruren en makkelijk de files rond Brussel kunnen vermijden.

Ruwbouw betekent kort gezegd de bouw van het skelet van een gebouw en alle dragende elementen die garant staan voor de stabiliteit en stevigheid van een gebouw. Steeds meer mensen kopen een “winddichte” woning, ofwel een woning in “ruwbouw” waarbij alle stappen van het bouwproces al werden uitgevoerd door professionals. Deze experts staan klaar op Probuild om professionals uit de sector ontmoeten en om essentiële tips & tricks aan te bieden in een ontspannen sfeer.

Deze beurzen voor professionals vormen het ideale kader voor matchmaking tussen professionele bezoekers en de exposanten. Ze kunnen er de laatste innovaties bespreken en commerciële contacten leggen. Frédéric François, coo van Fisa.

De nieuwe formule maakt het mogelijk voor exposanten om zowel aanwezig te zijn op de negen Batibouw-dagen voor particulieren als op één of meer professionele beurzen. Deze beurzen zijn toegankelijk op uitnodiging en vooraf registreren is verplicht. Bezoekers kunnen tijdens hun bezoek ook genieten van gratis catering.

Bezoek de website van Probuild voor meer informatie.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo