Binnenafwerking

Eerste editie van Finishing, de professionele beurs voor de afwerkingssector

Eerste editie van Finishing, de professionele beurs voor de afwerkingssector
De bouwsector is voortdurend in ontwikkeling en daar is Batibouw zich sterk van bewust. Daarom hebben de organisatoren verschillende nieuwigheden ingevoerd. Eén ervan is de afschaffing van de twee dagen voor professionals ten voordele van drie nieuwe beurzen, Probuild, Installpro en Finishing, die volledig zijn gericht op professionals en zullen plaatsvinden tijdens Batibouw.

Paleis 1 van Brussels Expo opent de deuren voor drie beurzen voor professionals: Probuild, Installpro en Finishing. Finishing, de professionele beurs rond afwerking zal plaatsvinden op woensdag 4 maart van 12u tot 20u30. De openingstijden werden aangepast, zodat de bezoekers de nieuwigheden van de exposanten kunnen verkennen na de kantooruren en zo makkelijk de files rond Brussel kunnen vermijden.

Op Finishing zullen alle trends voor 2020 inzake interieurinrichting worden voorgesteld. Experts op onder meer het vlak van tegelwerken, gereedschap en binnendeuren en specialisten op het vlak van de inrichting van bedrijfsvoertuigen zullen alle vragen van de professionele bezoekers beantwoorden in een ontspannen sfeer.

Deze beurzen voor professionals vormen het ideale kader voor matchmaking tussen professionele bezoekers en de exposanten. Ze kunnen er de laatste innovaties bespreken en commerciële contacten leggen. Frédéric François, coo van Fisa


De nieuwe formule maakt het mogelijk voor exposanten om zowel aanwezig te zijn op de negen Batibouw-dagen voor particulieren als op één of meer professionele beurzen. Deze beurzen zijn toegankelijk op uitnodiging en vooraf registreren is verplicht. Bezoekers kunnen tijdens hun bezoek ook genieten van gratis catering.

Bezoek de website van Finishing voor meer informatie.

Ook interessant