Badkamers

AXOR PowderRain, een zijdezachte douchestraal

AXOR PowderRain, een zijdezachte douchestraal
Een douche nemen is vaak hèt ultieme ontspanningsmoment van de dag. AXOR tilt dat moment naar een hoger niveau en introduceert de PowderRain. Dit gloednieuwe straaltype omhult je van kop tot teen met zijdezachte, piepkleine regendruppels. Alsof je geaaid wordt door talloze donsveertjes. Je ontdekt de PowderRain in de nieuwe ronde hoofddouche AXOR 350 en AXOR Showerpipe 800.

De manier waarop het water langs je lichaam stroomt, draagt op een belangrijke manier bij aan de ervaring van het douchen. Komen de druppels stevig neer, of juist zacht? Striemend of spetterend? De nieuwe PowderRain-straal van AXOR laat je in elk geval je zachtste douche-ervaring ooit beleven. H

Hoe deze nieuwe straal aanvoelt kun je bovendien exclusief ontdekken in de gloednieuwe showroom van het merk. In het gloednieuwe Hansgrohe Experience Center kun je niet echt douchen, maar wel voelen hoe zijdezacht deze nieuwe straalsoort wel is.

AXOR PowderRain

Nat, natter, natst

De straalschijf van de douchekop is bezaaid met uiterst nauwkeurig gepositioneerde siliconen nopjes waar een microfijne waterstraal uit stroomt. Deze zorgen er samen voor dat de PowderRain je de ultieme douche-ervaring bezorgt. Een zijdezachte regenbui daalt op je neer en vormt een beschermende watermantel om je lichaam. Zacht, zorgzaam en toch krachtig. Als een cocon. En in tegenstelling tot bij een gewone douchebeurt, spatten de waterdruppels niet op wanneer ze je huid raken. Doordat ze microfijn en licht zijn, blijven ze er net beter op liggen, waardoor de PowderRain je letterlijk natter maakt dan elke andere douche.

Pure eenvoud: de hoofddouche en Showerpipe van AXOR

De nieuwe douchestraal kun je ervaren onder de gloednieuwe designhoofddouche van AXOR, de AXOR 350 1 jet. Met zijn pure designtaal, royale afmetingen en ronde design is het een archetypisch voorbeeld van een knappe hoofddouche. En die bovendien perfect past in ongeveer elk type badkamer. Het vakmanschap herken je aan de fijne randen en afwerking van de hoogkwalitatieve metalen straalplaat.

AXOR Showerpipe
AXOR Showerpipe 800 met PowderRain. Vanaf 3.960 euro excl. btw.

AXOR Showerpipe

De hoofddouche met PowderRain is ook beschikbaar als Showerpipe. Dit type opbouwdouche komt steeds vaker voor: zonder te hoeven hakken of breken maak je met een Showerpipe van je douche een kleine wellnessplek. Het gaat namelijk om een compleet douchesysteem dat je monteert op je bestaande leidingen. In dit geval combineert de AXOR Showerpipe 800 de royale hoofddouche AXOR 350 1jet met een thermostaat, een glazen tablet waar je je zeep en overige douche items op kwijt kunt en een handdouche.

Ook interessant