Binnenafwerking

Mis deze 3 hippe interieurtrends niet

Mis deze 3 hippe interieurtrends niet
Met de winter voor de deur kunnen we optimaal van de warmte en gezelligheid van onze woning genieten. De kerstperiode is de periode bij uitstek om met de familie lekker binnen te zitten en te genieten. Uiteraard wil je dan dat tikkeltje meer in jouw woning. Dankzij de jarenlange ervaring van D’Hondt Interieur kan je dit waar maken! D’Hondt is de Belgische specialist voor trappen, deuren en parket op maat. Daarnaast beschikken ze over een indrukwekkende collectie interieur meubels. Ontdek hier de nieuwe interieurtrends.

Mis deze 3 hippe interieurtrends niet

Deuren

Mis deze 3 hippe interieurtrends niet

Een pivoterende deur: hip, handig en enorm fraai in verschillende interieurs. Dankzij een vast draaipunt in de vloer en het plafond kan dit type deur alle richtingen uitdraaien. Het formaat van de deur is vrij te kiezen dus toepasbaar in elk type woning of bedrijf. Het centrale ankerpunt biedt een enorme flexibiliteit in gebruik, maar staat tegelijkertijd garant voor stabiliteit en een grote draagkracht.

Dé specialist in België voor pivoterende deuren is D’Hondt Interieur. Dit familiebedrijf maakt al sinds 1912 deuren, maar ook trappen, vloeren, wanden, plafonds op maat. Je kan hier gratis en vrijblijvend een inspiratiegids aanvragen.

Trappen

Mis deze 3 hippe interieurtrends niet

Hoeveel keer per dag loop jij thuis of op kantoor de trap op en af? Waarschijnlijk meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Een trap moet perfect in de lijn liggen met de rest van uw interieur wegens de centrale ligging in uw huis of bedrijf. Daarom is het heel belangrijk goed na te denken over welke trap u wil. Tijdens het keuzeproces is maatwerk een cruciale factor, of u nu kiest voor een klassieke, retro of hedendaagse trap. Iedere woning is uniek en dus is een persoonlijke constructie en afwerking van het interieur en de bijhorende trap noodzakelijk. Naast metaal en ijzer blijft hout een van de meest populaire materialen wegens de natuurlijke toets die het in de woning teweegbrengt.

Wanneer jouw zolder moeilijk bereikbaar is via een luik of een instabiele ladder, is het heel interessant te kiezen voor een ganzetrap. Dankzij het innovatieve tredensysteem is de trap veilig, knap én plaatsbesparend. Ideaal om van de zolder een hobbyplaats of speelzolder te maken.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden om van je trap een meesterwerk te maken!

Meubels op maat

Mis deze 3 hippe interieurtrends niet

De multifunctionaliteit van een barkruk valt bijna niet te beschrijven. Of een barkruk nu alleen, in duo of in een set van meerdere stoelen staat, het blijft een plaatje. Barkrukken in de keuken zorgen er bijvoorbeeld voor dat het een echte ontmoetingsplaats wordt, waar koken, eten en praten perfect in harmonie zijn. Om de natuurlijke lijn van het lekkere eten en drank door te trekken zijn houten barkrukken echt ideaal. D’Hondt Interieur pakt onder meer uit met 2 prachtige houten barkrukken die ergonomisch, stijlvol, gebruiks- én prijsvriendelijk zijn: de Ingrid en Buzzy Barkruk.

Voor meer info en interieurtrends klik je hier!

Mis deze 3 hippe interieurtrends niet

Ook interessant