Binnenafwerking

Trendy trap in jouw woning

In 2016 zien we een heleboel mooie en frisse binnenhuistrends die nieuwe woningen vervolledigen en bestaande woningen nieuw leven inblazen. Bij de inrichting van woningen moet men steeds naar het totaalplaatje kijken. Zo bepalen de gebruikte kleuren en bouwmaterialen welke ramen, deuren en vloer jij er graag bij wil. Daarom bekijken we hier de bestaande trends voor trappen.

Vraag gratis informatie aan

Algemene trend

Vorig jaar waren pastelkleuren populair en was het niet verkeerd om het schattige meisje in ons aan te spreken. Dit jaar mag het interieur echter wat volwassener en trekken we de kaart van de natuurlijke en neutrale tinten. In 2016 draait het helemaal om zachte en lichte kleuren. Trendwatchers geloven dat minimalisme en eenvoud nog warmer en zachter gaan worden en dat hedendaagse en industriële materialen nog meer met natuurlijke elementen zullen gecombineerd worden. Hout, glas en smeedijzer is bijvoorbeeld een mooie combinatie die je ook voor interieurs steeds meer ziet terugkomen.
Daarnaast zien we dat designers ook inspelen op de hedendaagse noden, waarbij de ruimtes van woningen niet zo ruim meer zijn. Maatwerk is de nieuwe norm.

Trendsetter trappen

D’Hondt interieur is al sinds 1912 de Belgische interieurspecialist voor al het binnenschrijnwerk. Als specialist voor deuren, trappen en parket hebben ze ook een grote collectie meubels. Naast hun competitieve prijzen is D’Hondt interieur gerenommeerd voor hun immer trendy collectie, duurzaamheid en oplossingen op maat. Hun ruime collectie trappen zal zowel de klassieke als de moderne wensen kunnen invullen. Trappen zowel voor grote ruimtes als voor de kleinere woningen.

De trappen van D’Hondt zijn stijlvol en zorgen voor een frisse en warme toets binnen jouw woning. Onze trendwatchers zijn er alvast voor gewonnen. Wij presenteren hier alvast enkele leuke modellen:

Trendy trap in jouw woning

Trendy trap in jouw woning

Bij D’Hondt vonden wij niet enkel prachtige én betaalbare binnentrappen, ook praktische plaatsbesparende draaitrappen en zelf buitentrappen in verschillende materialen. Laat je inspireren, net zoals onze trendwatchers, door vrijblijvend de gratis inspiratiegids aan te vragen. Dit kan door onderstaande knop aan te klikken.
Veel succes met de zoektocht naar jouw droomtrap!

Vraag gratis informatie aan

Ook interessant