Geef meer karakter aan je woning

Bron: Bouw & Wonen
Geef meer karakter aan je woning
Tegenwoordig is er zoveel keuze in de zoektocht naar de geschikte vloerbekleding. Parket, laminaat, kurk,… Welke soort past nu het beste in je woning? Een goede vloer moet makkelijk te onderhouden zijn, tegen een stootje kunnen en kan je interieur meer karakter geven. D’Hondt Interieur is de Belgische specialist voor interieur en geeft je een overzicht van de mogelijkheden.

Kurk

Een kurkvloer is zeer comfortabel, het is een uniek en ecologisch product. Steeds meer mensen kiezen voor een kurkvloer omdat het er modern en hip uitziet. Het is waterafstotend en voelt warm aan. Er wordt regelmatig voor kurk gekozen in een badkamer omdat je daar het grootste deel met blote voeten loopt. In andere ruimtes is kurk ook aan te raden omdat het makkelijk proper te maken is en elke ruimte extra gezellig kan maken. Een kurkvloer is compatibel met vloerverwarming, dat kan handig zijn als je een vloer wil die lekker warm aanvoelt. Kurk is opgebouwd uit kleine veerkrachtige cellen die lucht bevatten. Daarom heeft het een isolerende werking die de warmte vasthoudt. Zo draagt kurk dus bij aan een goede isolatie van je woning.

D'Hond Parket, kurk en laminaat

Parket

Parket heeft van nature een warme uitstraling. Bij ieder interieur past er wel een soort hout. Parket gaat zeer lang mee en is makkelijk te onderhouden. Het ziet er niet alleen modern en warm uit, het voelt ook warm aan. Een mooie parketvloer geeft direct meer waarde aan je huis. Het is duurzaam en past in elke ruimte. Net zoals kurk isoleert parket je vloer en je woning. Parket blijft nog altijd een van de populairste vloerbekledingen in België. Bij D’hondt vind je een ruim assortiment parket op maat gemaakt voor alle soorten ruimtes.

D'Hond Parket, kurk en laminaat

Terrasparket

Speciaal voor buiten, vind je bij D’Hondt ook hun prachtig terrasparket. Warm, tijdloos en stijlvol parket dat elk terras meer karakter kan geven. Het kan tegen een stootje en is gemaakt om alle weersomstandigheden te trotseren. Terrasparket is de geschikte keuze voor jouw stijlvol terras.

D'Hond Parket, kurk en laminaat

Laminaat

De laatste jaren wordt er steeds meer laminaat geplaatst. Het is niet alleen goedkoper en eenvoudiger te plaatsen, laminaat kan ook makkelijk gebruikt worden in vochtige ruimtes zoals badkamers. Laminaat is iets minder warm en iets harder dan parket, maar het kan beter tegen vocht en blijft zijn kleur altijd behouden. Laminaat kost je weinig moeite om te onderhouden en is zeer goed bestand tegen krassen waardoor je voor een lange periode zal kunnen genieten van een mooie laminaten vloer die er als nieuw uitziet. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is laminaat eenvoudiger en klikvaster dan ooit. D’hondt heeft een ruim assortiment aan laminaat in diverse uitvoeringen.

D'Hond Parket, kurk en laminaat

Ben je nog niet zeker welke vloerbekleding het meeste karakter kan geven aan je woning? Vraag dan hier meer informatie aan en ontvang een gratis inspiratiegids. Laat je inspireren.

D'Hond Parket, kurk en laminaat


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo