Vloerbekleding

Houtlook tegels: overtuigend, sterk…en bloedmooi

De opmars van houtlook tegels is niet te stuiten. En dat is niet zo verwonderlijk want houtlook tegels zijn krasvrij, stootbestendig en onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn er nog andere voordelen. Keramische parket zoals deze tegels ook wel worden genoemd, is perfect op vloerverwarming te plaatsen. Minstens even belangrijk is dat voor houtlook tegels geen bomen sneuvelen. U leest het, de voordelen zijn legio.

Houtlook tegels en vloerverwarming, een perfect huwelijk

Houtlook tegels winnen steeds meer terrein, alleen al omdat de combinatie met vloerverwarming zo geweldig is. Keramiek is een betere geleider dan hout waardoor het rendement gemiddeld 50% hoger ligt.

Zo onderhoudsvriendelijk…

Gebruik bij keramisch parket de juiste schoonmaakproducten. Laat u informeren door uw leverancier en vraag naar oplossingen die geen zeepresten achterlaten. Wat ook goed kan is een scheutje schoonmaakazijn door het dweilwater of een druppeltje afwasmiddel, dit ontvet de vloer, laat geen zeepresten achter en houdt de tegels mooi schoon.

Houtlook tegels: overtuigend, sterk…en bloedmooi

Houtlook tegels zijn bijna een eeuwig leven beschoren

Houtlook tegels zijn duurzaam. Ze gaan namelijk lang mee in de tijd, zijn bovendien krasbestendig, slijtvast en recyclebaar. Nieuwe tegels produceren met oude tegels als grondstof is vandaag actueler dan ooit. Op deze manier dragen fabrikanten letterlijk hun steentje bij aan het milieu.

Leg eens houtlook tegels in uw badkamer

Keramisch parket in uw badkamer is een feest voor het oog. De mogelijkheden ervan zijn nog te weinig bekend. U staat versteld als u het resultaat ziet.

Houtlook tegels etaleren een warme sfeer en dat is fantastisch aangenaam in elke badkamer. Met keramisch parket etaleert u dat u andere paden durft te verkennen en verder kijkt dan de klassieke tegel.