Nooit meer saai wonen met de inspirerende vinylvloeren

13 november 2015 Bron: RCA
Nooit meer saai wonen met de inspirerende vinylvloeren
In het najaar keert het leven zich weer naar binnen. Reden te meer om het extra gezellig te maken. Moduleo, specialist in warme interieurs, helpt je op weg met verbeeldingsrijke vloeren in modulair vinyl. De inspiratie komt recht uit de natuur: een mix van natuurlijk hout en steen. Laat je verrassen door de vele designs en maak komaf met een saaie woonkamer. Met hun unieke patronen en dessins maken de luxueuze vinylvloeren van Moduleo een sterk statement in je woonkamer. Of je nu van het krachtig gevoel van hout houdt, of eerder voor de koele look van steen valt Ė sfeer creŽer je sowieso.

Nooit meer saai wonen met de inspirerende en luxueuze vinylvloeren van Moduleo

Zo is Maritime Pine een rustiek en karaktervol dessin met details die je kan blijven bestuderen. Moduleo kiest voor extra scherpe en grote tekeningen met weinig herhalingen voor een natuurlijke look. Een houtlook die sterk kan uiteenlopen trouwens. Midland Oak oogt verfijnd en tijdloos met zijn licht gewassen effect. Classic Oak geeft elke ruimte een elegante toets met zijn subtiel gedraaid houtpatroon. En Country Oak is speciaal ontworpen voor liefhebbers van een variabel kleurenpalet en een aparte houtuitstraling, puur natuur.

Het koelere type? Geen probleem. Jetstone past met zijn moderne betonlook veelzijdig in elk interieur. Ook Steel Rock zoekt, met een dessin gebaseerd op een verweerde stalen plaat, graag een industriŽle omgeving op. Maar tegelijk voelt deze designvloer zich even stijlvol thuis in een klassieker interieur Ė net omdat de warme kleurschakeringen de koelere aanblik van het staal temperen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo