Vloerbekleding

Haal de lente in huis met uw vloer

Haal de lente in huis met uw vloer
Net zoals de eerste zonnestralen wonderen doen voor uw humeur, zo geven de lentefrisse designvloeren van Moduleo u energie. Met heldere kleuren en lichte hout­ en steendessins tekenen ze voor een tijdloze look en een subtiele, elegante sfeer in huis. Met de modulaire vinylvloeren haalt u direct de lente in huis. Laat u inspireren door de ‘soft touch’­collecties met een genuanceerde waaier van heldere kleuren, luchtige texturen en lichte patronen. Ideaal ook om uw ruimte extra groot en licht te doen lijken. En uiteraard bent u met een vinylvloer zeker van een kwaliteitsvolle en slijtvaste vloer – warm en zacht om op te lopen, waterbestendig, geluidsabsorberend, praktisch in plaatsing en makkelijk in onderhoud.

Select

De Select-collectie geeft uw interieur een natuurlijke elegantie. De luxe vinylplanken Midland Oak combineren stijlvolle eiken met een licht gewassen effect voor een tijdloze look. De modulaire vinyltegels Jetstone creëren dan weer een modern accent met hun zachte betonlook.

Transform

De collectie Transform trekt ook voluit de kaart van lichte tinten. Zo kleurt uw interieur stijlvol en zacht met Blackjack Oak, een met kalk behandelde gewassen eik. Latin Pine laat een prachtige houtnerf zien in de charismatische kleur van Scandinavische dennenboom. De luxe vinyltegels Azuriet schitteren binnenshuis met een abstract dessin en glittereffect. Terwijl Jura Stone een speelse, subtiele interpretatie is van tijdloze kalksteen met een delicaat marmereffect.

Impress

Ook Moduleo Impress zal liefhebbers van de pure Scandinavische look inspireren. Bovendien hebben deze vloeren een unieke reliëfstructuur die de diepte van de groeven, lijnen en knoesten van het hout niet alleen zichtbaar, maar ook echt voelbaar maakt. Castle Oak is – met zijn typische zaagsnede die het ambachtelijk effect versterkt – geknipt voor een modern, minimalistisch interieur. En Scarlet Oak knipoogt nostalgisch naar de ambachtelijke techniek van het loodwit, waarbij de houtnerf wordt opgevuld met witte pasta voor een gepatineerd stijlvol effect.

Haal de lente in huis met uw vloer

Ook interessant