Vloerbekleding

Belgische vinylvloeren van Moduleo groeien mee met je gezin

Belgische vinylvloeren van Moduleo groeien mee met je gezin
Duurzaam kan je de luxe vinylvloeren van Moduleo wel noemen. Met een slijtvaste toplaag zijn de tegels en planken ontworpen voor jaren gebruik. Bovendien kunnen deze vloeren zo veel troeven uitspelen dat elke generatie zich erin kan vinden: van plakkerige peuters over ouders met te weinig tijd tot senioren die houden van rust en comfort. Als Europees marktleider vloert het Belgische Moduleo dan ook heel wat concurrenten met zijn slim designconcept.

Van knoeiende kinderen…

De luxe vinylvloeren van Moduleo combineren het beste van twee werelden: gebruiksgemak én design. Zo krijg je een eigentijdse vloer waar kinderen zorgeloos kunnen ravotten: de sterke en slijtvaste toplaag is bestand tegen rondvliegende blokken en slippende autootjes. Ook knoeien kan geen kwaad, want met een natte doek reinig je vlekken in een handomdraai. Door de unieke samenstelling zijn de planken en tegels waterafstotend, olie- en vetwerend. Ideaal dus voor vochtige ruimtes zoals de badkamer, keuken of wasplaats. En uiteraard erg hygiënisch voor wie huisdieren heeft.

Tegelijk is een Moduleo-vloer warm, zacht en geluiddempend. Aangenaam, comfortabel en veilig dus, en perfect te combineren met vloerverwarming. De gepatenteerde structuur met een dubbel glasvezelmembraan garandeert ook dat je vloer niet krimpt of uitzet.

Belgische vinylvloeren van Moduleo groeien mee met je gezin

Bovendien heb je keuze uit een waaier van dessins en structuren: van planken met nerven in de houtstructuur tot koele tegels met groeven in de stenen. Via een innovatief procedé met structuurwals krijgen de budgetvriendelijke vloeren hun zeer naturelle look & feel.

… tot senioren met smaak

Kindvriendelijke vinylvloeren is één, stijlvolle designvloeren twee. Moduleo groeit makkelijk met je gezin mee. De kinderen het huis uit? Tijd om je interieur een nieuwe look aan te meten! Wat dacht je van de exotische blikvanger ‘Ethnic Wengé’ met de exclusieve look van tropisch hardhout? Van de tijdloze elegantie en authenticiteit van ‘Verdon Oak’? Of van het onstuimige karakter van ‘Country Oak’ met zijn dramatisch effect? Moduleo laat je kiezen uit helder en licht voor een ruimtelijk effect, tot aardedonker voor een meer ingetogen sfeer.

Grote troef van de Belgische vinylvloeren is de eenvoudige installatie. Wil je renoveren, laat dan je oude vloer gerust liggen. Want als de bestaande onderlaag drukvast en egaal is, kan je Moduleo-vloer er perfect bovenop. Probleemloos te combineren ook met vloerverwarming en vloerkoeling. Het volledige assortiment is verkrijgbaar in een versie om te verlijmen en in een klikversie.

Belgische vinylvloeren van Moduleo groeien mee met je gezin

Handig voor appartementen: de Moduleo-vloeren zijn geluiddempend. Dankzij hun unieke samenstelling teken je voor een uiterst comfortabele vloer, warm en zacht. Wie kleiner gaat wonen, kan het interieur ook optisch vergroten door de vloer door te trekken in alle leefruimtes — tot zelfs in de badkamer en keuken. Of hoe veelzijdig een vloer vandaag kan zijn!

Ook interessant