Met een tuinposter maak je komaf met lelijke muren

8 september 2021 Bron: Bouw & Wonen
Met een tuinposter maak je komaf met lelijke muren
Irriteert die saaie, blinde muur je al jaren? Wil je de tuinmuren pimpen, maar heb je geen idee hoe? Bekijk dan zeker de mogelijkheden van een tuinposter eens. Tuinposters fleuren je muur in één keer op, zorgen voor een frisse & nieuwe uitstraling en zijn een stuk goedkoper dan potten verf. Een tuinposter is er in alle maten en kleuren, dus jij vindt vast ook wel het perfecte exemplaar.

Waarom een tuinposter helemaal wat voor jou is …

Meer en meer mensen kiezen voor een leuke tuinposter en dat is ook logisch. Met een tuinposter geef je tegen een zeer betaalbaar prijskaartje die saaie tuinmuur een unieke uitstraling. En dit zonder dat je met potten verf aan de slag moet om alsnog een matig resultaat te bekomen. Tuinposters zijn er in alle maten, kleuren en met tal van prachtige foto’s op. Zo haal je met een tuinposter in een oogwenk de zee, de bergen of een hele jungle naar je tuin. En je hoeft er niet eens de auto voor in of op het vliegtuig te springen. Met een tuinposter geniet je altijd van een beetje vakantie in je eigen tuin of op je terras.

De voordelen van een tuinposter?

Twijfel je nog over de aankoop van een tuinposter? Niet doen! Er zijn heel wat redenen om voluit voor tuinposters te gaan. We zetten er een aantal voor je op een rij:

 • Jij bepaalt het formaat
  Van mini tot maxi, een tuinposter is in zowat alle formaten en zelfs op maat verkrijgbaar. Een tuinposter past dan ook altijd perfect tegen je muur of gevel.

 • Monteren is kinderspel
  Monteren? Makkelijk! Iedereen kan het en er zijn heel wat verschillende opties en frames verkrijgbaar. Zo match je je tuinposter perfect met de stijl van je terras of tuin.

 • Jarenlang genieten
  De tuinposters die vandaag worden gemaakt zijn stevig, kleurvast, doorstaan weer en wind en gaan dan ook jarenlang mee. Je geniet dus vele jaren van je investering en ze vergen amper onderhoud. Af en toe eens afvegen met een vochtige doek en klaar.

 • Je bepaalt zelf wat je op je tuinposter wil
  Er zijn catalogussen met duizenden afbeeldingen. Van zeezicht tot dieren en prachtige doorkijkjes. Wil je je eigen foto doorsturen en op je tuinposter laten drukken? Ook dat is perfect mogelijk en zo ben je zeker van een unieke poster.


Met een tuinposter maak je komaf met lelijke muren
En nee, je moet niet de deur uit om naar de juiste tuinposter op zoek te gaan. Online kiezen en je tuinposter bestellen is super makkelijk. De leveringstermijn is ontzettend kort en een grondige kwaliteitscontrole vóór verzending staat garant voor een perfecte tuinposter. Binnen de 5 minuten heb je je tuinposter gekozen en vaak wordt deze al binnen de 3 dagen geleverd. De afmetingen? Die pas je volledig op maat aan en je ziet online ook gelijk hoe het er uit zal zien: handig!

Een tuinhouten frame, of liever een robuust ophangsysteem?

Een houten frame, aluminium buizen, een doek met ophangogen of misschien wel een zelfklevend exemplaar? Het zijn maar enkele opties die je hebt als je je tuinposter wil gaan monteren. Wat je ook kiest, moeilijk is het monteren niet en je kunt steeds rekening houden met wat er in jouw tuin of op je terras kan.

Met een tuinposter maak je komaf met lelijke muren

Ontdek zelf de meerwaarde van een tuinposter

Wil je je tuinmuren een opfrisbeurt geven en/of je saaie muren omtoveren tot ware pareltjes? Ontdek dan vandaag nog de vele mogelijkheden van een fraaie tuinposter. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, dus neem je tijd om te kiezen. Tot binnenkort?

Lees ook:

 • Bouw & Wonen Partners:
 • Recticel
 • Wienerberger
 • Credishop
 • Loxone
 • bouwinfo