Veranda - Overkappingen

Buiten genieten, ook in het najaar

Buiten genieten, ook in het najaar
Maak je je na een zomer vol aperitiefjes in de zon, de geur van barbecue en kinderen die zorgeloos buiten ravotten, ook stilaan klaar om opnieuw meer binnen te leven? Dat is helemaal niet nodig. Met de Outdoor Living-oplossingen van Renson breng je de gezelligheid van binnen naar buiten.

De buitenlucht doet een mens goed. Liefst profiteer je dus maximaal van de mooie zomerdagen, om verse zuurstof te tanken en volop te genieten van het groen. Maar waarom zou je je beperken tot een drietal maanden per jaar? Met een terrasoverkapping van Renson trek je het buitenleven gemakkelijk door tot de winter – en zelfs langer. Innovatieve technieken en moderne accessoires garanderen optimaal comfort buiten. In zon en in regenweer.

Terrasoverkapping van Renson

Leef langer buiten, in alle comfort

Een typisch Belgisch najaar wisselt zachte dagen af met mindere dagen vol wind en bij wijlen felle regenbuien. Ook op die mindere dagen kan je ongestoord buiten ontspannen en kennissen uitnodigen. Een terrasoverkapping met zijwanden beschermt perfect tegen neerslag. Met de accessoires naar wens pas je meteen ook een mouw aan koude en donkerdere dagen.
  • Beschutting tegen regen en wind met glazen zijwanden (voor optimaal zicht naar buiten), verticale Fixscreens in glasvezeldoek, Loggia schuifpanelen of houten lamellen.
  • Ingebouwde verwarmingselementen voor een aangename temperatuur.
  • Geïntegreerde ledverlichting, zonder kabels en met afstandsbediening, voor heerlijk lange herfstavonden in de tuin.
  • Sfeerverlichting en/of geïntegreerde speakers als extra sfeermakers.


Terrasoverkapping van Renson

Gebruiksgemak voorop

Renson ontwerpt producten en systemen met oog voor esthetiek, techniek en comfort. Zo sluit een regensensor je lamellendak automatisch bij het vallen van de eerste druppels, stuur je via smartphone je favoriete hit door de speakers en krijg je het instant aangenaam warm via de geïntegreerde heat-and-soundbeam. Rest alleen nog je favoriete drankje uit te schenken en een comfortabele zetel te kiezen.

Ook interessant